Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan furcsa az új pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan furcsa az új pasim?

Figyelt kérdés

6 hónapja vagyunk együtt és ezalatt kiderült néhány számomra furcsa szokása ami ugyan nem szakító ok de egyszerűen idegesít.

Az első hogy a vidéki megyeszékhelyen ahol lakunk ő szinte kizárólag gyalog szeret járni mindenhová, szó szerint! Neki teljesen természetes hogy a bevásárláshoz gyalogol 30-40 percet a TESCO-ba.Vissza szerencsére már taxival hozza a cuccokat, de közben van saját autója de azt ő csak munkához használja,de arra is csak akkor ha olyan helyre kell menni ami tömegközlekedéssel nem érhető el vagy túl sok idő lenne.

Ráadásul olyan szép kis elektromos kocsija van egy BMW i3-as,nekem nagyon tetszik és olyan szívesen mennék vele többször.

Mondta hogy nem gond de akkor vezessem én. Na végre mondom fejlődés, hát erre beül hátra mert hogy ő nem ül az anyósülésre. Hát mondom ez kész!!!!

Szóval én vezethetem az autóját ő meg hátul ül!!!!!!!!!!

Aztán a közös hosszúhétvégék: én szeretem a wellness hoteleket, ő képtelen 1 óránál többet egy helyben ülni, nem élvezi a medencét, szaunát, aztmondja neki unalmas inkább elmegy futni túrázni a hotel körül. Megint ott ülök egyedül.

Sok olyan apróság ami a legtöbb pasiban megvan belőle hiányzik: pl egészséges féltékenység sincs benne, mikor beszélgettünk erről azt mondta hogy ha megcsalnám az kizárólag az én felelősségem és döntésem ahhoz neki nincs köze.

2018. nov. 2. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oriasi kincset találtál. Viccet félretéve. Az anyósülésen kivul en is ilyen vagyok:). Akinek telik egy i3ra az nem hülye tuti:)
2018. nov. 3. 06:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, mennyi szó szerint ostoba ember van itt. Akkora kamu kérdés, hogy még végigolvasni is fájdalmas, de a többség beveszi és komolyan is foglalkozik a kérdéssel.

Eleve: "pasim", "TESCO", "BMW i3", "Wellness", "Hotel"

Miért jó ilyen "kreatív" baromságokkal vesztegetni az időt. Tényleg magányosak az emberek.

2018. nov. 3. 07:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha igaz ha nem, a fikciot is neha targyaljak az emberek (pl. Filmek) igy ebbe se nehez elkepzelni magunkat egy ilyen keptelen helyzetbe.

Ha igaz is lenne, megkerdeznem a pasit moert gyalogol a tescoba es aztan cseszi el a zsetont taxira (nekem ez a halalom pedig mi sem vagyok oly szegenyek :D), es miert ul hatulra, esetleg a jobb 2-esbe? Valamj vedett szemelynek erzi magat? :D

Viccet felreteve ha lenne ilyen pasi megkerdeznem az okat, es ha tul elvint vagy abszurd - en magam reszerol tuti tovabb keresgelnek valami hozzam illobbet! ;)

2018. nov. 3. 07:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Teljesen más a személyiségetek. Ideje szakítani.

Szerintem egyébként dicséretes, hogy szeret mozogni, mert az fontos az egészségnek. Bár több olyan ember lenne, aki gyalogol-fut-túrázik.

De úgy látszik te inkább a pénzét szereted benne.

2018. nov. 3. 08:12
 15/15 anonim ***** válasza:

A seta oda taxi vissza sztem OK.

A wellnesst en is utalom, abban a medenceben aztatni magam ahol masok is áznak....pfff. amugy nekem is unalmas.

2018. nov. 3. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!