Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar jelenteni az ilyen viselkedés?
A párom, akivel már több éve együtt vagyunk újabban sokszor a fejemhez vágja, hogy ő nem biztos, hogy velem szeretne majd összeházasodni meg nem biztos, hogy tőlem akar majd gyereket. Mondtam neki, hogy rendben, én nagyon szeretem, de akkor ha úgy érzi, akkor nincs értelme folytatni, hagyjuk abba, mert ne legyen már az, hogy megtart addig amíg nem talál jobbat, aztán meg eldob, mint valami használt rongyot. Amikor meg ezt mondom neki, akkor meg mindig ölelget meg bújik hozzám meg azt mondogatja, hogy próbáljuk meg leküzdeni az akadályokat és majd kialakul, hogy mi lesz. Most akkor, ha nem lát velem közös jövőt, akkor miért akar benne maradni a kapcsolatban? Miért nem fogadta el, hogy akkor fejezzük be? Élvezet lenne neki az orrom alá dörgölni, hogy talált jobbat? Részemről én vele tudnám elképzelni az életemet, de ha ő nem így érez, ha a szerelem már csak egyoldalú, akkor miért nem fogadja el, hogy fejezzük be?
Régebben veszekedtünk többet, de mostanában nem, csak úgy random néha ezt a fejemhez vágja. Legutóbb például azért, mert mondtam neki, hogy a hónapokkal azelőtt megbeszéltközös utazásunkat ne mondja már le azért, mert a kollegái egy pár nappal előtte aznapra meghívták magukkal bulizni.
A párom, akivel már több éve együtt vagyunk újabban sokszor a fejemhez vágja, hogy ő nem biztos, hogy velem szeretne majd összeházasodni meg nem biztos, hogy tőlem akar majd gyereket. - én ITT kivágtam volna a fenébe.
Pont, akkor keressen olyat, akit elvenne.
"nem engedi"
"nem fogadja el"
Szerinted hány ember döntése kell egy szakításhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!