Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy 2 hét együttjárás után csókolt meg először a barátom, pedig 23 éves?
Én ahhoz vagyok szokva, hogy az első randin van már csók, ha bejövünk egymásnak. Esetleg a másodikon, ha mondjuk az első randi valamiért rövid volt. Úgy, hogy a szex attól függetlenül akár történhet 1 hónappal később is és hogy nem vagyok ribi, hanem kapcsolatot keresek.
24/N
vegre egy olyan pasi akinek nem ez az elsödleges!!
örülj neki h tenyleg magadert kellesz neki
en a ferjemmel 1 honapja randoztunk mikor megtörtent az elsö csok
es ra 1 honapra feküdtünk csak le egymassal
en imadtam ezert h nem eröltette es kivarta a legjobb
pillanatot az elsöre köztünk amire ha visszagondolok hmmm feltud tölteni😊
6:
Jaja, azért nem mindegy hogy hány randi volt. Olyan is van, hogy csak heti egyszer tudtam valakivel találkozni, meg olyan is, hogy valakivel 8 nap alatt 4 randim volt (vasárnap-kedd-csütörtök-vasárnap). Önmagában a két hét nem jelent semmit.
Mindenkinek más a furcsa.
Ha te máshoz szoktál, vagy magas másként csinálod, akkor ez furcsa. Az sem mellékes, mire vágysz, mivel a vágyaid erősen torzítják észlelésedet és ítéleteidet.
A tanulság az, hogy ebből is tanulhatsz, azaz jobban megismerheted a párod. A jó kapcsolat alapja, pedig az, hogy megismered és tudatosítod magadban, hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!