Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek massal csokolozott a parom?
Parommal mostanaban nem valami jo a viszonyunk... eltavolodtunk egy picit sokat veszekdunk !
Elment koncertre ejfelkor es amikor hazajott puszit adott a fejemre... amikor forditottam volna a fejem hogy adjak neki csokot elforditotta a fejet ... ezzel nem lenne akkor baj DE o meg ilyet sosem csinalt. Mindig szajrapuszival koszon vagy csokkal.. nekem nagyon gyanus volt.. egybol az jutott eszembe hogy massal csokolozott es nem volt “pofaja” adni nekem. Szerintetek benne van a pakliba?
Sőt, az is benne van a pakliban, hogy hazafelé végigrókázta az utat és nem akarta, hogy megundorodj tőle.
De amúgy mi az, hogy "benne van a pakliba"? Ez nagyjából olyan, mintha valaki a boltban a konyhakéseket nézegetné, te meg rögtön lecsuknád gyilkossági kísérletért - mert az is "benne van a pakliba".
Bár én lány vagyok,ritka nálam de ha össze vissza iszok és tudom h kellemetlen alkohol szagom van , nem szeretek csókot adni.
Ha az elkövetkező napokban megváltozik a viselkedése , egyértelmű hogy 3.fèl is van :( árèrzem. :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!