Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a barátnőtök 1 évvel ezelőtt mással csókolózott?
2 éve vagyunk együtt és én eddig semmi ilyenről nem tudtam. Tényleg tökéletes volt a kapcsolatunk. Most tudtam meg tök véletlenül, hogy volt ilyen és ő nem tudja még, hogy tudom.
Azért nem mondta el, mert olyan részeg volt, hogy nem is emlékszik az esetre, és nem akarta elrontani a párkapcsolatot, félt, hogy elveszít.
Most ilyen helyzetbe mit tudok tenni?
Mérges vagyok, de elveszíteni nem akarom, mert életem legszebb 2 évét köszönhetem neki, és szükségem van még mindig rá.
Gratulálok :D ti amugy mar elettarsaknak szamitotok SOKAIG
A multal meg ne is torodj egy eve tortent es ha meg mindig eggyutt vagytok akkor nyilvan teged szetet:)
Biztos vagyok benne hogy meg banta:)
Nagyon szerencses vagy igetettesd meg vele h tobbet veletlen se csinaljon ilyet es bocsajts megneki:)
Es eljetek tovabb nagyon boldogan eggyutt
Ne hallgass rajuk mert jo kapcsolatotok van csak egy regi csok nem fekudt le senkivel:D
Hulyeseg lenne ezert kidobni...
nagyon sokaig es boldogan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!