Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő történt:megtudtam, hogy a barátnőm, pár órával azután, hogy én elmentem "abból" a buliból, csókolózótt egy sráccal. Mit tegyek?
itt két fontos dolog történt.
a fiú megszegte a tesó kódex egyik legfontosabb pontját.
te pedig még mindig szerelmes vagy és megfogsz bocsájtani.
és, hogy mit tegyél?
sztem a szívedre hallgass, azzal még nem volt bajom. az embert a belső hangja még szerelmesen sem hagyja el.
ha meghallgatod megfogod hallani, hogy ez a lány nem becsüli önmagát, a kettőtök kapcsolatát, hülyének néz téged és a többi.
tudod mifelénk ha valaki szerelmes az másokra rá sem tud nézni.. nem hogy puszi vagy csók.... ugyan már.......hagyjuk már a rizsát... a hülyék a túloldalon vannak.
Ha együtt vagytok, miért külön távoztok a buliról?
...ez is csak egy ösztönlény. "Jaj, a hév vitt magával".
Ha kínozni akarod magad, tartsd meg.
a sima csók is gáz,de a nyilvános még rosszabb.
gondolom voltak ott ismerőseid is akik látták a dolgot,vagyis nyilvánosan lettél porba tiporva,hogy sza-rba sem vesz a nőd,nincsen tiszteleted.
alapból nem viselnék el ilyesmit.
de ha ennyire odavagy,akkor tedd azt,hogy szakítasz a csajjal,nem is beszélsz vele és ha teper érted folyamatosan,átmegy,bizonyít,akkor 4 hét után újratárgyalhatod az ügyet vele.
de így,hogy ilyen keveset vagytok együtt,simán van esélye a másik gyereknek,aki így vagy úgy de nyomulni fog én is ezt tenném ezek után a helyében.
szóval vagy akkor megy majd hozzá ha végre szabad lesz a csaj,vagy a hét bármelyik 4 napján a hátad mögött.
Kedves barátom!
Ez valóban az "első" volt, de csak abban a sorban, amelyikről te tudsz. És még hazudik is. Mi itt a kérdés??? Tudom, hogy nehéz barátnőt találni, de hidd el nem viccből mondtam, hogy "levesbe vele". Most még nem érzed, hogy ez a csaj alkalmatlan barátnőnek, de ha megtartod, akkor a sárba tapossa az amúgy is alacsony önbecsülésed, és utána már ismerkedni sem mersz majd. És talán már fel sem fog állni, azt meg te sem akarod. Kifogtál egy rossz lányt, van ilyen nem szégyen, csak akkor, ha megtartod. Dobd ki, és menjél vadászni! Fel a fejjel, valaki - aki rendes - már vár rád! Erre a csajra nem pocsékolj több időt, és főleg ne hitegesd magad, hogy jó lesz vele.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!