Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással csókolózott, de én is. Most akkor mi legyen?
Tényleg szeretem a barátnőm, megadok neki mindent, viszont 2 hónapja egy csaj lekapott egy buliban, a születésnapomat ünnepeltük, a csajt nem ismertem, és a barátnőm dolgozott, így nem tudott eljönni. Bűntudatom volt. Most kb 1 hete írt nekem, hogy nagyon bántja a lelkiismerete, ezért elmondja.
Az exének hazavitte a cuccait magától, mert az exe nem tudott érte menni... A srác lekapta, és mondta neki hogy még mindig szereti, viszont a lány elmondása szerint nem akar tőle , mert engem szeret. Elviekben ezt mondta a srácnak is.
Féljek attól, hogy meg fog csalni? Mert kb 7-8 exe volt már.
Egyébként 25 éves.
fú, visszaolvasva kicsit kesze-kusza, röviden, smároltam egy idegen csajjal, és a barátnőm az exével.
Barátnőm elmondta mert furdalja a lelkiismeret.
Veletek előfordult már ilyen?
Én úgy szoktam hogy a legelején megkérdezem, teljesen le van-e zárva az ex-témakör. Hazudni persze lehetne de úgy vettem észre nem szoktak, igazából meglepődnek mivel határozottan kérdezem. Ha nem a válasz akkor nem megyek bele semmi komolyba és ezt meg is mondom.
F
"Mással csókolózott, de én is. Most akkor mi legyen?"
Csak ugy tudjatok visszaallitani az egyensulyt az Univerzumban, hogy a masik ket szemelyt raveszitek, hogy csokolozzanak egymassal.
jézusom kerekedik a szemem egy-két válaszon
A fiút: lekapták, (gondolom megmondta h van barátnője, és elment)
A lány: lekapta az exe (gondolom utána Ő is emlékeztette az exét, hogy van barátja és otthagyta)
Az, hogy a lányt az exe kapta le, az mindegy a cselekmény szempontjából, pont, ahogy a fiúnak sem vetjük fel , hogy pl. a szomszéd banya unokájával smárolt.
Erre a csajt állítják be megbízhatatlannak, aki úgyis megcsalja a kérdezőt... Csak azért, mert az exe tette ezt vele, miután még szivességet is tett neki??
21.század hol vagy ilyenkor?
(tessék a piros kezet nyomkodni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!