Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki már feladta, hogy szerelmen alapuló párkapcsolata legyen?
Közel állok hozzá,így erősen közel a harminchoz.A legutóbbi csalódásom nagyon betette a kaput,durván elküldött az illető,pedig más bűnöm nincs,csak hogy szeretem őt.
Egy nő
Rájöttem, hogy az emberek rohadt irritálóak, ha közelebb kerülök hozzájuk, de ettől függetlenül vágyok a testiségre, szóval a trükk annyi, hogy hozzám hasonló emberekkel kezdek.
Az életkorom meg államtitok.
8 év, azt hittem szeret, de kiderült nem. Jó vagyok neki, mert nincs senkije, szülei meghaltak, testvére messze él és én voltam az egyetlen nő aki ennyire belezúgott. Hàt megállt mellettem. Csak a kajába ke beszálnia. Mindene meg van, így elverheti a pénzét és sajnos az enyémet is elveri.
Már nem hiszek a szerelemben.
mint valami rossz dráma,:D ezeket olvasni,elkártyázza a pénzt?:D azzal nyerni is lehetne.
hát nem hiszek a szerelemben,unalmasak,jellemtelen a legtöbb nő.Ahhoz hogy érezzek,sok kéne.ja
Én.Soha nem vonzódott hozzám még nő,vagy nem tudok róla.
Beleuntam a folytonos visszautasításokba,megalázásokba,és bunkózásokba.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!