Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan nőnél akinek több párkapcsolata volt hátrányból indulok, mert teljesen tapasztalatlan vagyok?
Szerintem ha tudja/sejti a nő, hogy tapasztalatlan vagy és mégis kellesz neki, akkor ott ez nem lehet hátrány.
27L
Ezzel én is így vagyok mint a kérdező, megtudlak érteni.
Nekem már volt olyan ismerkedésem ahol ez hátrány volt és volt ahol nem.
Változó, hogy az adott nő miként gondol arra a személyre akit a következőnek akar.
Tudok olyanról is, akinek volt dolga jó pár pasival és mégis egy tapasztalatlannál találta meg a boldogságot.
Minden eshetőség lehetséges.
Ha valaki elutasít emiatt az nem is érdemel téged.
Valamilyen szinten hátrány a tapasztalatlanság a párkapcsolat terén, ezt én is érzem, de nem lehetetlenség behozni a többit. :)
Van akinek több kapcsolata volt és mégis nem tud normális párkapcsolatban lenni.
Öt éves téma, na de ha a férfinak lett volna több nővel kapcsolata, akkor az már egy gerinctelen szemét aljas disznó lett volna a következő barátnője szemében mondjuk igaz? Jaj hagyjuk már ezt a sok idióta süket dumát!
Kérdező!: Mondjuk ha anno előtte több lánnyal is ismerkedtél volna állítom, hogy több tapasztalatot tudtál volna szerezni s ezt még most is fenntartom. Bocsánat kérdező ami a fenti válaszaimat illeti természetesen nem terád értettem, csak hangosan gondolkoztam.
/ff/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!