Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen az első csók? Vagyis inkább hogyan kell először csókolózni? Eggyikünk se csókolózott nég!
Figyelt kérdés
Mind a ketten régóta szeretnénk már megcsókolni egymást (eggyikünk se csókolózott még)de nem merjük nehogy rossz legyen!Hogyan is kell csókolózni és hol hogy az tökéletes legyen?2008. máj. 19. 14:17
1/9 anonim válasza:
uramisten ne spilázzátok ennyire túl, ez mindenkinél spontán jön senki nem tervezi el! hány évesek vagytok? am azt h hogy kel nem lehet megtanulni.. benned van ösztönösen... majd akkor menni fog ha arra kerül a sor hidd el...
3/9 A kérdező kommentje:
lány
2008. máj. 19. 14:36
4/9 A kérdező kommentje:
jah és 14 évesek vagyunk
2008. máj. 19. 14:39
5/9 anonim válasza:
jön az magátol..mondjuk,amikor én elősször csókolóztam..kisséé be is szédültem,mert annyira jo volt.szal ne parázzatok...azlrt csinálják az meberek,mert kellemes:)..nah rem megnyugtattalak,vagy valami..hellosztokk
6/9 anonim válasza:
Nem kell annyira félni tőle és amikor jön igazábol az elsőt lehet elbénázátok vagy tök jó lesz mi például elkezdtünk nevetni:D tudom kicsit fura de ilyenek vagyunk mostmár persze profin megy az egész de ne ezen gondolkozz hogy mikor hanem majd amikor jön ugy érzi vagy ugy érzed például elváláskor vagy találkozáskor vagy esti séta közben rengeteg alkalom van erre de hidd el nem fogod megbánni ha szeretitek egymást nagyon jó érzés lessz a világ 1 ik legjobb dolgának tartom:)szoval sok sikert
7/9 A kérdező kommentje:
köszi minenkinek!
2008. máj. 19. 15:31
8/9 anonim válasza:
nem kell félni!!!!....magától jön...legyetek kettesben, karold át szorosan az arcotok közt csak néhány cm (kb10)legyen (aztán már nehéz ellenálni h ne történjen semmi:))...ha szeretitek egymást akkor nincs baj...sok sikert:D:D:D
9/9 A kérdező kommentje:
köszike a segítségeket!asziszem hamarosan megfogjuk valósítani!Jah és még egy kérés4Van egy pár kérdéssel lejjeb egy olyan kérdés hogy:"Hogyan tudnám neki elmondani hogy akár több is lehetne köztünk!?És egyre jobban érzem hogy ez már nemcsak barátság!"Ezt nem én írtam ki hanem egy másik ismerősöm de több változatot szeretne mint kettő!Akinek van ötlete az lécci irjon oda is!Köszike az ő nevében is!
2008. máj. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!