Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan béküljek ki vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel jártam még tavaly kb 1 hónapot aztán karácsony alkalmából csakúgy dobott (nem mondta meg miért:S)...utánna ismét össejöttünk születésnapom alakalmából megint dobott (ez kb 2-3 hét volt),de én még mindig nagyon szeretem uátánna sokat könyörögtem neki de semmi késöbb össze is vitáztunk,nem beszéltünk...most amikor ballagtam odajött gratulált a suliban adott 2 puszit írtam neki msnen , hogy "köszi , hogy odajöttél ballagáson jól esett azok után , hogy összevsztem veled szinte a semmin" azóta megint beszélgetünk és egyre több mindent elmesél és sztem jobban bízik bennem mint eddig,de nem tudom miért....és aza helyzet , hogy én szeretnék vele ismét összekerülni és sokat eggyütt lenni vele mert , nagyon megszerettem...segítenétek , hogy mit csináljak???köszönöm előre is a válaszokat!

15/f

2010. jún. 25. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
a második válaszolónak küldök képet a farkamról
2010. jún. 25. 00:33
 2/10 anonim ***** válasza:
senki se mer irni xDD
2010. jún. 25. 00:36
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem inkább felejtsd el. nem beszélj vele, ne keresd. ami egyszer nem működött, kétszer nem működött, nem nagyon fog harmadszorra se. főleg ha alig voltatok együtt. de ez csak az én véleményem.
2010. jún. 25. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felejtsd el.
2010. jún. 25. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

az ígéret szép szó :D

2010. jún. 25. 00:40
 6/10 A kérdező kommentje:
de már január óta próbálom felejteni...közbe voltam egy másik lánnyal is azt hittem szeretem..de kiderült hogy mégse...a kérdésben említett lányt kerestem benne....valamit mégis ,hogy hogy sikerülhetne...jah és köszi a nomális válaszolóknak!!a többiek meg mennyenek máshová szórakozni...
2010. jún. 25. 00:45
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem ne úgy felejtsd el hogy valaki mással jársz.. fiatal vagy még ahhoz h görcsösen ragaszkodj ahhoz hogy legyen párkapcsolatod. itt a nyár, menj el a haverokkal, utazz rokonokhoz, kösd le magad sok-sok programmal! és ne akarj mindenáron becsajozni. jah és ami az egyik legfontosabb: szakítsd meg vele a kapcsolatot! az összeset. se élőben, se msnen, se telón, se smsmben, sehogyanse érintkezzetek. utána gondolom úgyis máshova fogtok járni suliba, tehát nincs gond.

szép nyarat és jó kigyógyulást!:)

2010. jún. 25. 12:35
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi utolsó...az ötlet jó de már próbáltam...jah és néha fel hív meg ír sms-t...hogy nézne az ki ha nem venném fle soha??,meg kérdez vmit sms-ben és nem válaszolok..na meg rámír msnen:S:Sjah és igen én megyek tovább pécsre ő marad általánosba(most megy 8.-ba)szal ez megoldható...msn-en is folyamat ír,amikor kiírtam a kérdést akkor is írt közbe...nameg egy faluban lakunk szal elég nehéz...de azért köszi a választ és neked is jó nyarat kívánok!!:)
2010. jún. 25. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Állj le skíter, nem bánt ez senkit!
2010. jún. 27. 01:24
 10/10 A kérdező kommentje:
mivan???húzz el innen ha nem tudsz normálissan válaszolni!!
2010. jún. 27. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!