Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan béküljek ki vele?
Van egy lány akivel jártam még tavaly kb 1 hónapot aztán karácsony alkalmából csakúgy dobott (nem mondta meg miért:S)...utánna ismét össejöttünk születésnapom alakalmából megint dobott (ez kb 2-3 hét volt),de én még mindig nagyon szeretem uátánna sokat könyörögtem neki de semmi késöbb össze is vitáztunk,nem beszéltünk...most amikor ballagtam odajött gratulált a suliban adott 2 puszit írtam neki msnen , hogy "köszi , hogy odajöttél ballagáson jól esett azok után , hogy összevsztem veled szinte a semmin" azóta megint beszélgetünk és egyre több mindent elmesél és sztem jobban bízik bennem mint eddig,de nem tudom miért....és aza helyzet , hogy én szeretnék vele ismét összekerülni és sokat eggyütt lenni vele mert , nagyon megszerettem...segítenétek , hogy mit csináljak???köszönöm előre is a válaszokat!
15/f
szerintem ne úgy felejtsd el hogy valaki mással jársz.. fiatal vagy még ahhoz h görcsösen ragaszkodj ahhoz hogy legyen párkapcsolatod. itt a nyár, menj el a haverokkal, utazz rokonokhoz, kösd le magad sok-sok programmal! és ne akarj mindenáron becsajozni. jah és ami az egyik legfontosabb: szakítsd meg vele a kapcsolatot! az összeset. se élőben, se msnen, se telón, se smsmben, sehogyanse érintkezzetek. utána gondolom úgyis máshova fogtok járni suliba, tehát nincs gond.
szép nyarat és jó kigyógyulást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!