Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béküljek vele vagy ne?
Nos,az a helyzet,hogy 1ik héten nagyon magam alatt voltam és ezt a barátomon vezettem le...Neki meg nagyon hiányzott a régi énem és elment a "törzshelyre" és ott smárolt egy lánnyal...Megtudtam.És szakítottunk.Most meg mondta a barátom,hogy nagyon szeret és vissza akar kapni,én is szeretném,de a családom ellene van,hogy megtudták,hogy megcsalt.A barátaim szerint se kéne vele újrakezdenem. De szeretem...:/
L/17
Szerintem sem kellene visszamenned hozzá.
Szenvedhetsz még egy pár hetet, hónapot nélküle, amíg elfelejted, de szenvedhetsz majd sokkal tovább is, ha újra, újra és újra meg fog csalni, ha egy kicsit is összekaptok valamin.
Hat nekem egyszer nagyon hianyzott a baratom es smaroltam egy masik sraccal.O nem tudta meg,de teljesen azert volt az egesz mert O hianyzott es az erintesei es vegig ra gondoltam. (jo kicsit fura) de a lenyeg az hogy nem mondtam el neki es ezzel rajottem,hogy menynire szeretem :) Es jobban egyezunk mint valaha es nagyon-nagyon szeretem :) Ugyhogy ha azt mondjda,hogy szeret es ez volt az elso es utolso adhatnal neki egy ugymond utolso eselyt. Azt mindenki megerdemel nem?
:)S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!