Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy béküljek ki vele?
Figyelt kérdés
Év elején jártam egy sráccal ill konkrétan nem voltunk együtt csak néhányszor találkoztunk meg sokat beszéltünk. Ejtettem őt (mert hülye voltam) és azt hazudtam neki, nem szeretem. Azóta nem beszéltünk, de én szeretnék vele kibékülni. Ő azóta is azt hiszi, nem szeret(t)em. Hogyan fogjak hozzá? Mit írjak neki?
17/l
2009. dec. 6. 22:34
1/4 A kérdező kommentje:
Bonyolítja a dolgot hogy neki most van egy bnője és nem akarok nagyon nyomulni mert nemtom hogy venné ki magát így! Várjam eg "az alkalmat" ?
2009. dec. 6. 22:36
2/4 anonim válasza:
Csak hívd ki egy kávéra... Vagy egy bármire és dumáljatok egy kicsit ... aztán tátérhetsz a mültra... utalj rá, hogy tévedtél mikór szakítottál vele... de tudd meg azt is, hogy van e csja vagy, hogy még érez e valamit irántad? sok sikert...Nekem a baráti KÁVÉZÁS bejött!
3/4 anonim válasza:
én is voltam már ilyen helyzetbe és sztem hagyd a francba..nem jó belegabalyodni egykapcsolatba harmadikként. sajnos hülye voltál akkor leggközelebb átgondolod.csak bajod lenne belöle.
4/4 A kérdező kommentje:
Msn-en tudok vele beszélni. Nem tom mit kéne neki írnom rögtön vágjak a közepébe? Biztosan tudom h most van egy nője... :(
2009. dec. 6. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!