Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Van egy barátom,most már majdnem két hónapja járunk, de már vagy 5-ször szakítottunk és aztán újból.Most majdnem 2 hónapja nincs semmi ok amiért szakítanánk,de aggaszt,hogy csak kihasznál e.Ha eggyütt vagyunk,általában barátokkal,akkor nincs semmi baj,mondja hogy szeret,átölel,stb...De azon kívül semmi.Sosem beszélgetünk,pedig amikor elsőnek jártunk hajnalig el tudtunk msn-en beszélgetni bármiről,most meg semmi ilyen.Köszönés nélkül lelép,jó ha két szót beszélünk.Csinál olyanokat is, hogy elhív sétálni,aztán közben elmegy mással,de mindig tud valami olyat,ami miatt elfelejtem az egészet.Nagyon meg tud bántani,de aztán váratlanul olyan dolgokkal jön elő,amiktől csak mégjobban beleszeretek.Én szeretem,nem akarom elveszíteni,de örülnék ha kicsit romantikusabb lenne és egyben szeretném ha jó barátok is lennénk,viszont ha ezt mondom neki vagy azt veszi le az egészből,hogy szakítani akarok,vagy megsértődik.Szerintetek csak azért vagyok neki jó mert nincs más,vagy tényleg szeret csak nem egy romantikus típus ? ( Értelmes válaszokat lécci)2010. jún. 24. 22:24
1/7 anonim válasza:
háát elég érdekes..valszeg csak "trófeának" kellessz h mondhassa h veled is járt már..szntm hagyd ott és keresss mást nem éri meg.. :(=(
3/7 anonim válasza:
Milyen dolgokkal jön elő, amiktől még inkább szerelmes leszel?
4/7 A kérdező kommentje:
hát olyasmiket csinál amiket általában nem....nagyon udvarias,figyelmes és ha csak kevés időre is de romantikus,mikor hazakísér és elköszönünk meg utánam szalad egy csókért és h elmondja szeret...aztán persze ez másnapra el van felejtve
2010. jún. 24. 23:55
5/7 anonim válasza:
szeret téged, biztos csak zűrös az élete, azt szétszórt. tudom milyen lehet, hiszen én is hasonló vagyok.
6/7 A kérdező kommentje:
ebben pedig egyre jobban kételkedem :( ma is szó nélkül elment csak mert egy barátja hívta,pedig kértem h maradjon velem úgyis nemsoká mennem kell
2010. jún. 25. 18:38
7/7 anonim válasza:
háát elég érdekes..valszeg csak "trófeának" kellessz h mondhassa h veled is járt már..szntm hagyd ott és keresss mást nem éri meg.. :(=(
c sak ezt tudom mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!