Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kezdek megőrülni a magánytól :S
16 éves srác vagyok, szűz vagyok, még sosem volt barátnőm, még nem is csókolóztam és ebből már kezd elegem lenni
próbálkozok eleget, de sosem sikerül
mások meg mindig mondogatják, hogy "majd úgyis összejön" - oké, én elhiszem, de már hónapok óta próbálkozok, zéró sikerrel
még lánybarátaim sincsenek
interneten próbálkozok a legtöbbet, de mindig dobnak
élőben ugyanez a helyzet
már egyre nehezebben viselem, ráadásul haverjaim sincsenek, akikkel elmehetnék kikapcsolódni...
mit tegyek?
16/f
Menj el diákmunkára, úgy is itt a nyár! Ott megismerkedhetsz új emberekkel, munka után javasold, hogy üljetek be valahova kikapcsolódni, beszélgessetek, ebből kialakulhatnak barátságok, új ismeretségek, és talán az a lány is elérkezik, akivel többről is lehet szó mint barátság.
Sok sikert kívánok!
22:31
tanulj - épp túl vagyok a földrajz érettségin, ez is elég volt, isten ments
nyelvvizsgázz - nekem ez még odébb van
tedd le a jogsit (egy kocsi jól jön a csajozáshoz és az önbizalomhoz) - egy kocsi drága és rengeteg meló (ezt is én írtam ki pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
sportolj - utálok sportolni :)
Haver, ugyanilyen voltam mint te. Lehet hogy közhely, még néha én is meg tudnám ütni saját magamat, amikor ezzel nyugtatom meg, de NE GÖRCSÖLJ rajta! Ha nagyon akarsz barátnőt, tuti nem lesz. Lazán kell csak, járj el kocsmázni/vagy ahova te szoktál járni, ismerkedj emberekkel és ennyi. Akkor lesz barátnőd ha nem úgy állsz oda hogy most mindenáron becsajozol, hanem csak le**rod. Akkor lesz jó, amikor nem számítasz rá! Nekem sincs már 1 hónapja barátnőm, nagyon örülnék ha lenne, de nagyon sok dől el fejben szerintem! Ugyhogy no para! Netes ismerkedést meg felejtsd el szerintem! Nálam sosem vált be. Csak akkor ismerkedem neten lánnyal, ha ő kezdeményez, ő vesz fel msn-re. Én elvből nem írok egy lánynak sem neten. Remélem hasznos voltam.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!