Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdek megőrülni a magánytól. :S
16 éves srác vagyok, szűz vagyok, még sosem volt barátnőm, még nem is csókolóztam és ebből már kezd elegem lenni
próbálkozok eleget, de sosem sikerül
mások meg mindig mondogatják, hogy "majd úgyis összejön" - oké, én elhiszem, de már hónapok óta próbálkozok, zéró sikerrel
még lánybarátaim sincsenek
interneten próbálkozok a legtöbbet, de mindig dobnak
élőben ugyanez a helyzet
már egyre nehezebben viselem (de feladni nem fogom)
mit tegyek?
Vegyél egy kutyát!
Na most komolyan, szerintem ne erőltesd, lazíts, ismerkedj, és jön amikor kész leszel rá, csak vigyázz nehogy ellökd magadtól...
ilyen "vénen" nekem is ugyanez a problémám, szóval nyugi.
19/l
én szíívesen megismernéleek:$
aríínak tűnsz :*
előző: pedig képet még nem is mutattam :D
ha gondolod, küldd el az MSN címedet az e-mailemre :)
én sajnos nem tudok írni :)
Velem is ez van, csak nekem azért vannak fiú barátaim, egyik még beis jön, de azért szar, mert ott vagyok vele és SEMMI! Ő csak barátnak néz engem én meg többet akarok... Egy barátom azt mondta, hogy ha ennyire akarom, keresem és próbálkozok azoknál, akik télleg csak teccenek, akkor nem lesz semmi hosszú ideig, de ha hanyagolom, és nem is foglalkozom a témával, akkor jön magától, hamarabb, mint gondolnád. :)
Szóval, várjunk tovább, ajánlom. :) ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!