Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Titeket nem idegesít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket nem idegesít az hogy a fehér férfi - ázsiai nő párkapcsolatok egyre gyakoribbak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
21 éves heteró fehér srác vagyok, és nekem NEM jönnek be az ázsiai nők.(nem azt mondom hogy nincsenek szépek közöttük, csak nekem a saját fajtám tetszik legjobban) Azért teszem fel ezt a kérdést, mert észrevettem hogy amíg a fehér nők négerekkel jönnek össze nagy számban, addig a fehér férfiak ázsiai nőkkel. Nagyon gyakran azoktól a fehér férfiaktól akiknek ázsiai nő fétisük van, gyakran lehet hallani hogy mennyivel jobbak meg szebbek az ázsiai nők (ami persze nem igaz), és ilyenkor nagyon felhúzom az agyamat mikor így szidják, lenézik azokat a nőket akik ugyanabba az alfajba tartoznak mint ők. Amit nem értek az az, hogy mikor a fehér nők beszélnek arról hogy mennyire vonzóbbak a négerek nekik mint a fehérek, meg rengetek sok néger párt talál magának, van rengeteg sok fehér férfi aki ezen felhúzza az agyát (én is egy olyan vagyok, azt is utálom mikor fehér nőktől hallom hogy a négerek mennyire jobb pasik meg vonzóbbak). De mikor fehér férfiak az ázsiai nőkre mondják mennyivel jobbak mint a saját fajtájuk, meg ázsiai nőket keresnek párnak, ilyenkor sose látok egyetlen fehér nőt sem akit ez idegesítene, de engem fehér férfit idegesítenek ezek a fehér férfiak akik így lenézik a fehér nőket. Mielőtt még ilyen válaszokat kapok hogy: "Rasszista barom! Az emberek azzal jönnek össze akivel szeretnének, mindegy hogy mi a bőrszíne!" Én is egyetértek azzal hogy az emberek azzal lehetnek párkapcsolatban akivel szeretnének, mert tényleg megeshet hogy az emberek olyanba szeretnek bele aki egy másik alfajba tartozik, de véleményem szerint nem szerelemből jönnek össze hanem mert fétisük van az a faj iránt. Sokan fogják azt mondani nekem hogy nem fétis, hanem tényleg beleszerettek abba a másik rasszba tartozó férfiba vagy nőbe, ha ez igaz lenne akkor nem az lenne hogy folyton ugyanazokat a rasszon kívüli párokat látnánk ami fehér férfi - ázsiai nő, néger férfi - fehér nő. Nem is beszélve arról hogy a média is nagyon erőlteti ezt a fehérek más alfajokkal keveredése dolgot.
2018. okt. 15. 13:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%
Aha, tehát ha valaki a küzdősportokban, a specialitásodban jeleskedik és túltehet rajtad, akkor acsarogsz.
2018. okt. 15. 17:21
 22/34 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? Azt mondtam hogy ez a gyenge fehér férfi sztereotípia hülyeség. Sok jó nem fehér bőrű harcossal találkoztam amíg kint voltam Németországban, de ugyanúgy találkoztam sok jó fehér harcossal is. De szintén a nem fehérek közül láttam olyanokat akik bénák voltak, és fehérek közt is láttam olyanokat akik bénák voltak. Nem volt az hogy valamelyik rassz atletikusabb volt mint a másik. Ezt mondtam. És az idgesít mikor ezt a "feketék atletikusabbak" dumát hallom. Meg amúgy is ez a kérdés nem a feketék - fehér nőkről szól, hanem a fehér férfi - ázsiai nőről.
2018. okt. 15. 17:35
 23/34 anonim ***** válasza:
84%

Nincs olyan, hogy ázsiai nő, se olyan, hogy néger férfi...a folytatást képzeld el.

Ha egy fehér férfi és egy ázsiai nő megismerkedik egymással, ők egymást nem fehér férfinak, ázsiai nőnek látják, csak te látod ezt így kivülröl. Férfinak/nőnek látják egymást.

A ki a férfiasabb néger/fehér férfi. Azt szögezzük le, a néger nő/férfi potensebb nagyon tudnak bszni, azért akkora Afrika.

Férfiasabbnak a magasabb *tesztoszeron* miatt tűnnek, két lábon járó heregolyók, hatalmas herékkel, kegyetlen sokat élveznek, mint egy ló (csödör) *emiatt olyan izmosak.*

Kivülröl te Fétisnek látod. Az nem olyan biztos, hogy az is. Azt megjegyzem, ázsiai nő elképesztő szűk, mert a vaginája 12-13 centis ázsiai péniszre tervezett, így a néger férfi pénisze, csak azért nőtt akorára, mert hatalmas pna a ngr nő.

2018. okt. 15. 18:06
 24/34 anonim ***** válasza:
72%

feketék jobban ki tudják gyúrni magukat amúgy, ja. aztán jönnek a fehérek, aztán az ázsiaiak. mégis csak te pampogsz itt.

de akkor vegyük az intelligenciát. ázsiaiak IQ-ja a legmagasabb (jó matekosok), aztán jönnek a fehér emberek, aztán meg a feketék. ez is biológiai tény.

de ha olyat szeretnél, amiben a fehérek a legjobbak, akkor pl művészetek (festészet, zene stb), ebben ázsiaiak kevésbé jók, a feketék pedig a leggyengébbek.

kinézetre pedig a feketéknek van a leginkább busman feje, legősemberesebb, ezt láthatják férfiasnak.

ázsiai nőknek pedig elég lágy arcuk szokott lenni, kifejezetten rá is mennek arra, hogy kis törékenyeknek tűnjenek és hasonlók, ami férfiaknak bejön (vagy mert esete, vagy mert kevésbé kell férfiasnak lennie egy nagyon nőies nő mellett).

na mindegy. szóval vannak különbségek a rasszok között alapvetően, bármilyen meglepő is. ez van.

nekem fehér férfi a barátom, de nem lenne bajom se feketével, se ázsiaival. de azokat a tulajdonságokat amik fontosak nekem, egy fehér férfiben találtam meg. nem csak fétis az, ha valaki meg egy másik rasszhoz tartozóban találja meg.

én nem ismerek amúgy egyetlen olyan embert se, még facebookon se, akik tőlük különböző rasszú emberrel jöttek volna össze, vagy a sajátjukat sz arozták volna, a másikat istenítenék.

egy korábbi válaszolóval meg egyetértek. férfiak azt akarják hogy mindenkit megdughassanak. aztán ha valakinél kiesik, mert fehér, akkor a k urva anyját az egész világnak és dögöljön meg mindenki. de ez is csak a primitívekre vonatkozik. mint ahogy ez a mentalitás fellelhető feketéknél is. (nőknél is egyébként, nemrég is láttam egy fekete nő instagramját, aki szerint minden rosszról ami a világban van a fehérek, és főként a fehér nők tehetnek, akik közül mindenki k urva, és ha egy fekete férfi összejön egy fehér nővel, az onnantól kezdve a feketék számára halott, nem létezik.) szóval vannak ilyen fogyatékosok.

arányaiban azért van több férfi, aki így vélekedik, mert a férfiaknak minden nő kell, nőknek viszont csak egy férfi.

de magyarázhatod azzal is a különbséget az arányokban, hogy férfiak között több a debil (zseni is, ha ez megnyugtat).

2018. okt. 15. 18:09
 25/34 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak. Nem igaz hogy a feketék könnyebben gyúrják ki magukat, mert ahogy mondtam találkoztam köztük sok olyannal akiknek a fizikuma gyenge. Persze nem azt mondom hogy gyengébbek mint a fehérek, nekem csak ebből a fehér férfi gyengébb, nőiesebb sztereotípiából van elegem. Meg az se tetszik hogy az ázsiai nőket nőiesebbnek tartják a többi nőnél, mert szerintem az is hülyeség, persze nem azt mondom hogy az ázsiai nők férfiasabbak. Amúgy csak kíváncsiságból, te nem fehér lány vagy? (válaszodból valahogy úgy néz ki)
2018. okt. 15. 18:23
 26/34 A kérdező kommentje:
Azoknak akik szerint a fehérek gyengébb fizikummal rendelkeznek: https://www.youtube.com/watch?v=hraf3ZUi6Kg
2018. okt. 15. 19:15
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell a természet rendjén értetlenkedni! Senki nem alacsonyabb rendü a másiknál! Egyszerűen izlések és pofonok! Mindenben ott a szépség jó izlés!Más kérdés ki az aki látja! A szerelem meg nem divat és nem válogatós!Ne foglalkozz szerintem ezzel, mert vannak ennél hatalmasabb gondok az életben!
2018. okt. 15. 20:34
 28/34 A kérdező kommentje:
Én nem értetlenkedek a természet rendjén.
2018. okt. 15. 20:41
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

A legjobb baratom feher es az elso felesege azsiai volt, a jelenlegi pedig neger, engem egyik sem zavart. Az pedig h masok kikkel jonnek ossze vegkepp nem erdekel, es en azt sem ertem h nehany feher pasi miert rag be akkor amikor egy neger pasit feher novel lat.

A volt pasim neger, es a feher pasiknal ez valamiert kicsapja a biztositekot, mi csak rohogtunk rajtuk de azert ize...ez allati gaz, h idegeneket masok parvalasztasa zavar.

Semmi baj nincs az azsiai nokkel szoval megertem azokat a pasikat akiknek ez bejon. Nem veszem szemelyes sertesnek h nem a feher noket kultivaljak mert nem ugy nezek magamra mint egy “feher no” hanem mint egy szemely elsosorban, masodsorban kozmopolita. Az embereket nem a borszinuk definialja.

A jelenlegi ferjem pl feher, de ennek sem volt jelentosege a parvalasztasnal, o tetszett.

Azt h a negerek ferfiasabbak e vagy sem nem lehet igazan eldonteni azt viszont igen, h evmilliokkal jobbak az agyban mint a feherek.

Plusz a ferjemet sem zavarja h bejonnek a negerek es h az exem is neger volt, o is kozmopolita nem ez alapjan valasztunk part.

2018. okt. 15. 21:55
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, nem is fogom, tök rasszista az egész. Már unalmas. Akkor te nem jössz össze ázsiaiakkal, de hagyd, hogy más úgy élje az életét, ahogy akarja!
2018. okt. 16. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!