Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok a fiúk akik Japán vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiúk akik Japán vagy Korea mániások és van barátnőjük azok csak jó a szamár is elven tartanak fehér lányt?

Figyelt kérdés
Akiknek pl tetszenek az ázsiai csajok azok miért vannak echte magyar fehér lánnyal? Egyáltalán milyen egy ilyen fiú barátnőjének lenni? nem megalázó hogy titkon ázsiai csajt akarna csak a fehér jött össze neki?

2013. dec. 1. 21:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
..csak én érzem kicsit rasszistának ezt a kérdést? :D
2013. dec. 1. 21:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Csak kicsit :D
2013. dec. 1. 21:24
 3/19 moonlightsentinel ***** válasza:
Szerintem attól, hogy valakinek tetszik egy idegen ország kultúrája, vagy az ott élő emberek külsőleg, az nem azt jelenti, hogy csak egy olyat képes tiszta szívből szeretni... hidd el attól, hogy valaki Japán vagy Korea mániás (egyébként van ilyen fiúban is? Én még csak lányban láttam), tud ő szeretni egy fehér lányt is. Ha nem tudna, nem lenne vele együtt sokáig...
2013. dec. 1. 21:25
 4/19 A kérdező kommentje:

Nem rasszistáskodásnak szántam :(

bár ami igaz az igaz én amióta élek csak a fehér csokit szeretem :D (you know what i mean)

2013. dec. 1. 21:28
 5/19 anonim válasza:
Nem :) Vagyis én csak a magam nevében beszélhetek, Ázsia-mániás fiú vagyok, és helyesnek tartom az ázsiai lányokat, de párválasztásnál ez egyáltalán nem szempont.
2013. dec. 1. 21:29
 6/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen fiúban, jelentkezem. És megválaszolom: Igaz, nincs barátnőm és külsőre tetszenek a japán leánykák, de nem csak ilyet tudnék magam mellett elképzelni. Ez kicsit olyan, mint... ha tetszenek a szőke lányok, nem jelenti, hogy a vörösek ne tetszhetnének ugyan úgy, nem? Nem kell a végletekbe menni ám, csak mert valami tetszik, még nem jelenti, hogy más nem tetszhet ugyan úgy. :)
 7/19 anonim ***** válasza:
Ohh hát akkor nem szóltam :DD
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez elég naiv hozzáállás a részedről, attól még hogy Ázsia/Korea mániás, nem tetszik neki az összes ázsiai lány, és nem utálja az összes fehéret. Lehet, hogy éppen pont egy fehér tetszik meg neki. Én is "vörös" mániás vagyok, mégsem tetszik kategorikusan az összes vörös férfi, és van, hogy épp egy nem vörös tetszik meg nekem.
2013. dec. 1. 21:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, én láttam már gyönyörű nőt minden bőrszínnel, szóval attól, hogy jobban szeretem az egyiket, esetemben mondjuk a fehér lányokat, nem igazán zavar ha mással vagyok.
2013. dec. 1. 21:40
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a te definíciód szerint biztos nem vagyok Japán meg Korea mániás, csak érdeklődöm a kultúrájuk és történelmük iránt.

Külsőre nem preferálom az ázsia nőket jobban, maximum annyiban, hogy kulturális háttér miatt, életmódjuk miatt sokkal egészségesebbek, sokkal fiatalabbnak tűnnek mint a lerobbant nyugati nők, akik a hormonális behatások miatt 12 évesen érnek meg és úgy 25 évesen már 35-40-nek néznek ki. Ezzel szemben az ázsiaiak meg akár 40-50 évesen is 20-30 évesnek tűnhetnek. Szóval ilyen tekintetben nem utolsó ázsiai feleségben gondolkodni.

Belsőleg megint vannak mellettük szóló érvek, a kelet-ázsiai kultúrkörben közel se hülyültek el annyira mint itt. Ott még a konfucianizmus és a harmonikus társadalmi rend miatt nem hagyják őket elzülleni annyira, sokkal hűségesebbek, lehet rájuk támaszkodni.

De ennek ellenére én még próbálkozom a hazaival is, mert vagyok annyira patrióta és fontos számomra a saját országom, illetve olyan kapcsolatom legyen, akivel együtt szívügyünk a saját hazánk. De a sok kellemetlen csalódás után lehet tényleg ázsiaival kéne inkább próbálkozni.

2013. dec. 1. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!