Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, miért jobb eldobni egy kapcsolatot mint megmenteni?
Tessék? Én egy szóval se állítottam, hogy bántalmazó kapcsolatból nem szabad kilépni.
Exemmel azért szakítottam, mert rángatott. Úgyhogy bocs, de nem ültem a sz*rban. Még akkor fél éves sem volt a kapcsolatunk csak mondom.
Na pont az ilyenek ne írjanak ide inkább semmit. :)
Azt se írtam, hogy ne lépjen ki más ha bántalmazó kapcsolatban él.
Ha elolvastad volna a fenti hozzászólásom tudnád miről beszélek. Kisebb problémákról! A bántalmazás kis probléma? Szerintem nem.
Egyébként van egy több mint 60 éves jó barátom. Ő nem beszél így ennyi idősen, érettebb annál.
Nem szólok bele mások kapcsolatába. Feltettem egy egyszerű kérdést itt, mint mások is. Aki akart válaszolt, aki akart nem.
Szerintem teljesen jogos az a kérdésem, hogy a legtöbb ember miért eldobja a kapcsolatát ahelyett, hogy megpróbálná helyrehozni, és még egyszer mondom ha előbb nem esett volna le. Nem a bántalmazó kapcsolatokra értettem. Remélem érthető amit írtam.
"Én sajnos már hallottam olyan miatt szakítást emlegetni a párokat, ami még megoldható lenne, ha nem is rögtön de idővel." - Minden megoldható probléma csak összeillő embereknek megoldható, össze nem illő embereknél nem megoldható, tehát nem csak a problémától függ, hanem attól is, hogy kik vannak kapcsolatban.
Mindig szoktam mondani, hogy minden kapcsolat szép az elején, az is, ami szakítással, válással, és a porcelán tányérok egymáson összetörögetésével ér véget. Hogy ez pár hónap vagy pár év után ütközik ki, az kapcsolatonként eltérő. De össze nem illő pároknak nem éri meg együtt maradni és húzni egymás idejét csak mert megpróbálták, mert az elején úgy tűnt, hogy működni fog.
És mondok még valamit, vannak olyan emberek, akiknek nem működik az együttélés. Egyik exem szülei például azért váltak el, mert nem tudtak békében együtt élni, ilyen volt az alaptermészetük, nem volt semmi más probléma, de tekintettel voltak a közös gyerekükre annyira, hogy külön folytatták az életüket, nem egy fedél alatt, és így tudták biztosítani a gyereknek a békességet, mindketten foglalkoztak a gyerekkel, nem csesztek rá, csak külön háztartásban éltek, mert így nem voltak balhék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!