Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Változtatnátok a hajatokon, ha a párotoknak lenne ilyen vágya, kérése? Ha igen, legfeljebb mennyit?
Figyelt kérdés
Változtatnátok a hosszán, a színén, ha ezt szeretné? Mennyire drasztikus változtatást vállalnátok be?2018. okt. 7. 17:13
3/12 anonim válasza:
Ha tetszik a javaslata, akkor igen, ha nem akarok olyan hajat, akkor nem.
5/12 anonim válasza:
A hosszán nem, mert növeszteni akarom. Amúgy nyilván a konkrét kéréstől is függ a válaszom. Szerintem a sötétbarna az egyetlen szín, ami valóban jól áll nekem, de lehet, poénból hajlandó lennék kipróbálni mást.
6/12 anonim válasza:
Kizárt. Sőt, ez valószínű szakítóok lenne.
7/12 anonim válasza:
Amennyiben arról van szó, hogy én ötletelek új hajszíneken, frizurákon, és nem tudok dönteni több nekem tetsző között, akkor nyilván azt fogom választani, amit a párom preferál.
Ha olyasmit kérne/szeretne, ami nekem egyáltalán nem tetszik/nem áll jól, azt semmilyen szinten nem veszem figyelembe.
8/12 anonim válasza:
Elgondolkodnèk rajta és ha nekem is tetszik akkor igen. De tüsi hajú és szőke nő lennék, hiába az lenne az ideálja.
9/12 anonim válasza:
Ha olyat javasol, ami nekem is tetszik, akkor olyan lesz. De semmi olyat nem vállalok be, amivel én nem érezném jól magam.
10/12 anonim válasza:
Ha nekem is tetszene az elképzelése, akkor szivesen.
Ha nem tetszene, akkor addig alakítanánk az ötleten, amíg mindkettőnknek meg nem felel.
Mert fontos számomra, hogy tetszek neki, de csakis úgy, hogy én magam is jól érezzem magam a külsőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!