Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogása lehet egy fiúnak aki (nem jogosan) megütötte a barátnőjét? 17/L
Anyu felhívott tegnap este, amikor a barátomnál voltam, hogy a kutyusomat elütötte egy autó és meghalt. Én nagyon kiborultam és elkezdtem sírni. A barátom eleinte próbált vigasztalni, de nem sikerült neki.
Nem tudom mennyi ideig sírhattam, de a párom elezdte mondani, hogy most már azért befejezhetném. Én egyszerűen nem tudtam befejezni a sírást. Aztán a barátom azt mondta, hogy ha nem fejezem be a sírást felpofoz. Én erre mondtam, hogy csak nyugodtan, nem csinálok semmit ellene és ő erre megütött.
Ezután kirohantam a szobájából, a házból és hazáig futottam. A telefonom folyamatosan csörgött, de nem érdekelt. Ma reggel pedig írt egy smst, hogy sajnálja amit csinált és beszéljük meg a dolgot.
szerintem azt látta, hogy pánikolsz
és le akart állítani
nem mondom, hogy igaza volt, mert nem volt
itt érthető volt, hogy sírsz, nem volt szükséghelyzet semmi
akkor elfogadható az ilyesmi, ha valaki leblokkol, amikor csinálni kéne valami fontosat, mert szükséghelyzet van, süllyedő hajó ilyesmi
a pasid hülye. szakíts vele, de előtte kérdezd meg, hogy miért és írd le mit felel. érdekelne
A 17/F-nek annyit mondanék, hogy ez egy tévhit, hogy minden sírógörcs esetén pofonnal kell magához téríteni az embert. Sok példát hallottam, hogy sírógörcs közben megpofozták az illetőt, és csak még jobban belehergelték vele, ezzel nem lehet magához téríteni! Különben is a kérdezőnek nagyon komoly oka volt arra, hogy kiboruljon, ilyen esetben végképp ne pofozkodjon!!! Vajon ha neki meghalna valakije, és sírni kezdene, örülne, ha egy pofonnal akarnák lenyugtatni? :S Egyszerűen egy érzéketlen tuskó, aki valószínűleg nem tartotta komoly dolognak azt, hogy meghalt a kérdező kutyája, és nem hatotta meg.
Kérdezőnek meg: Amit a többiek is elmondtak előttem, DOBD KI!
21/l
szakíts vele!
és kérj tőle egy új kutyát
szerintem is fejezd be vele ezt a kapcsolatot, mert ezt csak ugy nem lehet megbocsátani, főleg nem elfelejteni
26 l
szakíts vele! hihetetlen, hogy egy pasi ilyen primitív legyen! én már rengetegszer sírtam el magam a barátom előtt, mikor haza kellett utaznom (távkapcsolat), de mindig magához ölelt, és kedves hangon mondogatta, hogy ne sírjak, mert jövő héten úgy is találkozunk :)
a te barátod nagyon primitív, szerintem szakíts vele!
mit kell ezen veszekedni?fiuk,ha en utnelek meg titeket,gondolom hogy visszaadnatok azonnal,lanyok,ha egy lany utne meg csak ugy,nem turnetek el,ez is pont olyan,aki ezt nem erti az eleg sotet alak.
clyde88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!