Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22/F vagyok. Az a nagy problémám, hogy nem találok magamnak barátnőt. Pedig nem vagyok csúnya, elég magas vagyok és kisportolt, megnéznek a nők, szórakozóhelyen oda is jönnek, de egyszerüen nem tudok velük mit kezdeni. Nincs menő szövegem sem önbizalmam és nagy pofám. Nem merek kezdeményezni. Tisztelem a nőket, kedves vagyok velük, lehet ez a baj? Sajnos nagyon kevés olyan lány van akivel jól el tudok beszélgetni. Mihez kezdjek?

2010. jún. 23. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
majdnem ugyanúgy vagyunk...de nekem az a durva, hogy jól ki is jövök a nőkkel...de a volt barátnőm is elhagyott egy pasiért, aki egy hisztizős, bunkó k*csög. Ez jön be nekik. utána fut a volt csajom is...és nem tudom miért van ez...talán nem szabad nagyon rendesnek lenni....azzal csak 1 ideig tudod elcsábítani.
2010. jún. 23. 10:35
 2/14 A kérdező kommentje:

helo.

A nőkkel én is jól kijövök például az összes kollégám nő, csak azzal nem tudok mit kezdeni aki tetszik:) Egyébként nem szabadna kedvesnek lenni, a legtöbb nő azt szereti ha rosszul bánnak vele hisz rébékek. Hát ha nekik ez jó egészségükre. Sajna a mai világban a rendes, mély érzésű pasik nem érvényesülnek még ha jól is néznek ki :(

2010. jún. 23. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha Hajdú-Bihar környékén vagy ott laktok írhattok nekem egy privit. Csak a bunkó, sittes, hazudós, lopós pasikat tudom kifogni, nem találok normálisat.

18/L

2010. jún. 23. 10:40
 4/14 anonim ***** válasza:
azt azért írd oda hogy vannak kivételek...mert nem minden nőre igaz!!
2010. jún. 23. 10:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Na jó tisztelet a kivételnek! Nem minden nő ilyen. De a legtöbb, főleg a korombeliek, igen:)
2010. jún. 23. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem minden nő ostoba, ne aggódj.

Vannak, akik a mélyérzésű, kedves, okos férfiakra vágynak.

Akik meg elhagyják a párjukat valami bunkóra, azoknak az való, de majd megbánják. Én pl. szóba sem állok olyannal, aki csúnyán beszél velem, bunkózik. De ilyenből már elég kevés van...

19/L

2010. jún. 23. 10:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor te egy igen ritka eset vagy:) Az idegesít, hogy az én exem egy olyan pasi miatt hagyott ott aki veri:(
2010. jún. 23. 11:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát viselje el a verést, biztos szereti...

Rám egyszer emelt kezet férfi, hiába szerettem otthagytam, nem szeretem, ha valaki agresszív. Senki ne legyen bunkó, nem értem miért ez az elfogadott viselkedés az emberek között, de hát most ez a "menő"...

(10:57es vagyok)

19/L

2010. jún. 23. 11:15
 9/14 A kérdező kommentje:

Naja szerintem is aki hülye haljon meg:)

Én még soha senkire nem emeltem kezet még egy hangyára sem, nemhogy egy olyasvalakire akit szeretek.

Egyébként sajnos igen manapság az a menő ha valaki bunkó nagypofájú a lányoknál meg a ribancoskodás mert ezt látják a médiában. És mivel sok a buta liba akik könnyen befolyásolhatók ig sok a rébék is:) Lehet azért nem találok magamnak párt mert ezekkel szóba sem állok?:)

2010. jún. 23. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha olyan barátnőt szeretnél, akkor igen, az a baj, hogy nem állsz szóba velük.:D De ne számíts sok jóra.

A médiával kapcsolatban pedig: Igazad van. De mindenki eldöntheti, hogy 1: bekapcsolja-e a tvt (netet, bármit), 2: mit néz rajta 3: ha nézi, akkor tanul belőle vagy felveszi a rossz példát (ha olyan). De persze mindenhez meg kell lennie egy bizonyos értelemnek.

Persze, aki be akar állni a sorba, annak biztos jól jön egy ribi barátnő.:-) Csak ne felejtsd el megalázni!

(10:57es)

2010. jún. 23. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!