Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi ez az érzés?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Költözik. Tőlem kb 300 km-re. Sosem tudtam eldönteni, hogy köztünk most milyen kapcsolat van. Néha nagyon jóba voltunk és néha pedig elég... k*csög volt. Tegnap láthattam utoljóra. Először csak a szokásos.. sőt nagyon bunkó volt, gondolom csak viccelni akart. Aztán rájött, hogy megharagudtam.. próbált kedves lenni. A lényeg hogy a végén hátrahívott és nem akart visszaengedni. Beleültetett az ölébe, először tök mással beszélt (voltak még messzebb egy páran). Aztán elakartam menni, bementem mögé, de csak úgy engedett el h arcra adnom kellett egy puszit:) Aztán megöleltem és mondtam hogy hiányozni fog, de megígérte, hogy visszajön és felhív majd. Utána megnéze hogy jó szám van-e meg neki és kész. Ennyi volt. Akkor még neméreztem semmit, de minél többet gondolkodok rajta.. á annyira aranyos. Nemrég ment el, de máris hiányzik. Megőrülök nélküle. Vele mindent megtudtam beszélni..

Félek, hogy kezdek szerelmes lenni.

2010. jún. 22. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok.. mert az sokat számít.. különben nem leszel szerelmes.. ha 300km-rel odébb költözik.. az nagyon sok.. hagydj felejtsd el.. nem hiszem h normális kapcsolatot lehet kiépíteni.. ilyen nagy távolságnál.. és szerintem a tipikus rosszfiú énjét mutogatta neked... h bunkó vagyok stb... ez sok lányt megőrit... vadító... de szerintem komolyan,hagydj.Messzire megy új csajok, új haverok... sok mindent ígérnek a fiúk hogy elérjék amit akarnak.. aztán ha megvan.. tovább áll.
2010. jún. 22. 23:12
 2/9 A kérdező kommentje:

17/L vagyok :) ő 18/F

Igazadvan, rosszfiú.. de volt pár olyan kapcsolata amit tényleg komolyan vett. Lehet nem találkozhatnánk sokat, de a családja (egyik fele) itt él ahol én. Fogalmam sincs, de rosszul esne ha nemhívna. :(

2010. jún. 22. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
ez nemhinném hogy szerelem.csak vonzódsz hozzá. mondjk,te tudod hogy mit érzel,de amikor én szerelmes vagyok akkor egyértelműen tudom hogy az az. amíg bármi kétséged van hogy az e,nem az.
2010. jún. 23. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen ez a rossz fiúk hatása vonz és megőrülsz érte, tudod hogy csak nyomorúságot okozhat és átver 1000-szer de akkor is megveszel érte.. aztán elmúlik ez a korszak.És összejössz egy jófiúval aki csillagot az égről lehozza. és már csak nevetni fogsz hogy valaha lázba hozott egy rosszfiú ;)
2010. jún. 24. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Rossz fiú, mostmár hivatalosan is. Felhívtam délután, hogy mi van vele.. nem volt bunkó de egyszerűen lerázott. Másnap este barátnőmmel voltam, megint felhívuk, felvette egy csaj, megkérdeztem kivel beszélek, aztmondta a fiú barátnője és lekophatok róla...szépen szólva. Ekkora barmot. Gondoltam rá, hogy lehet a testvére volt, hasonlított a hangja. De attólmég nincs mentség, behülyített. Úristen. Csak sajnos még mindig hiányzik és ha azokra a szép napokra gondolok.. Á mindegy.
2010. jún. 24. 21:04
 6/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem erre vagyok kíváncsi csak már nem akartam újat nyitni. :)

Szóval, írtam hogy fevette egy csaj. Az tényleg a testvére volt és a fiú ottsem volt. Jó és igen.. aztóta is rajta jár az eszem.. nem tehetek róla. Csak azóta folyamatosan beszélünk msn-en. Aztmondta hiányzok neki. És nemsokára jön vissza és találkozni akar. Csak közbe kiderült, hogy az egyik legjobb barátnőmnek is tetszik a fiú.. és.. fú nemakarok bunkó lenne. Őt nem érdekli a barátnőm és eztmár neki is elmondta. De tegnap este megkérdezte tőlem, hogy én azért nem akarok tőle semmit, mert hogy barátnőmnek is tetszik?! És mondtam.. hogy ha akarnék is elég nagy paraszt lennék. :S Csak az az igazság, hogy akarok :( És erre mondta a fiú, hogy azért megpróbálhatnánk... De ez.. á. Fogalmam sincs.

Még nem mondtam rá semmit, ezt majd élőbe megbeszéljük. De szerintetek? =(

2010. júl. 8. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg a barátnőd akkor nem fog közétek állni, szal hajrá ;)
2010. júl. 8. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
De hát bunkó nem?
2010. júl. 8. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen bunkó volt régen, bízok h tud változni :) Én.. egyszerűen nemtudok mitcsinálni, szeretem. Semmiképpen se fogok belemenni a dologba ha csak "egy csaj" kell neki.. h mindkét helyen legyen valaki -.-
2010. júl. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!