Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi ez az érzés?
Van egy fiú. Költözik. Tőlem kb 300 km-re. Sosem tudtam eldönteni, hogy köztünk most milyen kapcsolat van. Néha nagyon jóba voltunk és néha pedig elég... k*csög volt. Tegnap láthattam utoljóra. Először csak a szokásos.. sőt nagyon bunkó volt, gondolom csak viccelni akart. Aztán rájött, hogy megharagudtam.. próbált kedves lenni. A lényeg hogy a végén hátrahívott és nem akart visszaengedni. Beleültetett az ölébe, először tök mással beszélt (voltak még messzebb egy páran). Aztán elakartam menni, bementem mögé, de csak úgy engedett el h arcra adnom kellett egy puszit:) Aztán megöleltem és mondtam hogy hiányozni fog, de megígérte, hogy visszajön és felhív majd. Utána megnéze hogy jó szám van-e meg neki és kész. Ennyi volt. Akkor még neméreztem semmit, de minél többet gondolkodok rajta.. á annyira aranyos. Nemrég ment el, de máris hiányzik. Megőrülök nélküle. Vele mindent megtudtam beszélni..
Félek, hogy kezdek szerelmes lenni.
17/L vagyok :) ő 18/F
Igazadvan, rosszfiú.. de volt pár olyan kapcsolata amit tényleg komolyan vett. Lehet nem találkozhatnánk sokat, de a családja (egyik fele) itt él ahol én. Fogalmam sincs, de rosszul esne ha nemhívna. :(
Bocsi, nem erre vagyok kíváncsi csak már nem akartam újat nyitni. :)
Szóval, írtam hogy fevette egy csaj. Az tényleg a testvére volt és a fiú ottsem volt. Jó és igen.. aztóta is rajta jár az eszem.. nem tehetek róla. Csak azóta folyamatosan beszélünk msn-en. Aztmondta hiányzok neki. És nemsokára jön vissza és találkozni akar. Csak közbe kiderült, hogy az egyik legjobb barátnőmnek is tetszik a fiú.. és.. fú nemakarok bunkó lenne. Őt nem érdekli a barátnőm és eztmár neki is elmondta. De tegnap este megkérdezte tőlem, hogy én azért nem akarok tőle semmit, mert hogy barátnőmnek is tetszik?! És mondtam.. hogy ha akarnék is elég nagy paraszt lennék. :S Csak az az igazság, hogy akarok :( És erre mondta a fiú, hogy azért megpróbálhatnánk... De ez.. á. Fogalmam sincs.
Még nem mondtam rá semmit, ezt majd élőbe megbeszéljük. De szerintetek? =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!