Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki 27-32 évesen csak közterületen találkozgatni?
Olvasd el újra a 10-es válaszomat, amit a többség kifejezésedről írtam.
A páromat csak zárójeles megjegyzésként írtam.
Egy saját lakás fenntartása sokkal olcsóbb, mint egy albérlet. Plusz azért a fizetést ha megnézzük egy albérlet plusz rezsivel együtt simán elvihet egy teljes fizetést is.
A lakás törlesztése meg csak egy meghatározott időre szól. Utána tiéd a lakás, és nem kell annyit fizetni, mint eddig.
Az albérleti pénz meg kidobott, nem tudod sehova se befektetni, albérletből bármikor kitehetnek..stb.
19-es, külföldet ne keverd ide, ott bérlakások vannak.
Én pl. jól keresek, férjem is (neki havi 800 a nettója, informatikus mérnök), röhögve tudnánk bérelni, de: Semmi kedvem háromévenként költözni majd, két gyerekkel a hónom alatt (amikor majd lesznek gyerekeink). Itt nem az van, hogy kibéreled, és laksz, ameddig fizeted. Magánszemélyek adnak ki, mert akkor éppen olyan élethelyzetben vannak. Aztán jön egy válás náluk, vagy unoka felnő, férjhez megy, és akkor "nem baj, felmondunk az albérlőnek" jelszóval mehetsz is. Hiába a felmondási idő, ki a franc akarnak átlag 3-4 évente költözni.
Szerintem igenis ciki, ha valakinek 32 évesen nincs saját élete, tehát nem vihet haza senkit, nem fogadhat vendégeket. Ennyi idősen már saját családom volt, nem a szüleim mondták meg, hogy ki jöhet be hozzám és ki nem. És ha valaki egyetemet végzett, ezért kezd el később dolgozni, annak feltehetően van normális fizetése, tehát a szülőkkel élve félre tud tenni havi 100 ezret. Az 8 éve alatt több, mint 9 millió Ft.
Egyébként az otthon maradok még pár évig és gyűjtögetek emberek most jól megszívták, mert iszonyatosan megdrágultak az ingatlanok, és most 4-5 év gyűjtögetés után kb. ugyanott tart, mert annyival nőttek az árak is.
26-nak igaza van.
Amúgy meg, akik az egy életen át albérlet mellett kardoskodnak, azok gondoltak-e arra, hogy azért magyarországi viszonyok között, mondjuk az ember nyugdíjas korára nem egy hátrány, ha van egy kifizetett ingatlana. (Külföldön röhögve bérel a nyugdíjából egy garzont, itthon azért annyira nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!