Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak erős gyomrúaknak. Az alábbi helyzetet hogy kezelnétek? Ciki volt és megviselt.
Párom beteg(megfázás) kimentem a fürdőszobába vele, fürdött stb. Beszélgettünk.
Közben a kagylónál fogat mosott ilyesmi...majd elkezdett köhögni, kràkogni...köpni....és ezt négyszer ötször megismételte....
Nyilván örülök h megkönnyebbül... mert nehezen szakad fel neki..
De!!! Ott álltam végignéztem....mit kellett volna csináljak? Kimenni, otthagyni?
Lattam rajta h neki is fura volt h nézem...de lehet ezt csak én gondolom.....
Tehát beteg volt és kénytelen volt felköhögni a slejmet. Értem. Hát nem túl guszta, ez van.
Én benyaltam egy vírust, minek okán lefostam magam és lehánytam a falat, mert képtelen voltam elfutni időben a vécére. Szerintem ez aztán igazán gusztustalan és ciki volt, a párom attól még nem dobott ki. Tudod elvileg jóban rosszban. Legalábbis jobb esetben.
Az "erős gyomrúaknak" figyelmeztetés miatt azt hittem, hogy minimum egy véres, beles, trancsírozós horrort festesz elénk.
Amúgy én nem értem, miért nézted egyáltalán. Nem láttál még embert köpni betegen?
22/N
Nem láttam még??
Hogy miért? Mert szemben álltam vele. 😏😏😏😏😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!