Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyat ahol az erős személyiségű fél úgymond "összekapta" a problémás felet és azóta boldog párkapcsolatban élnek?
annyit tudok, hogy nem mindenki mellett ugyanúgy érzem magam. van, aki mellett több mindenhez van kedvem, új dolgokat kipróbálni, több az energiám.
viszont volt olyan barátom, aki lehúzó és negatív volt, és én nem tudtam rá ilyen hatást gyakorolni, pedig úgy tudom, szerelmes volt belém, és szerettem én is.
Persze, de itt azon múlik a dolog, hogy a gyengélkedő fél akar-e erősödni egyáltalán.
Mert hát pölö aki alapvetően trehány, az nem feltétlen lesz különösebben(!) rendes egy akármilyen "rendes" ember mellett. Sőt, ilyenkor a legtöbbször teljesen elromlik, ha pl. a másik utána kezd pakolászni.
Míg akinél eleve csak a párkapcsolat hiánya okozott némi instabilitást, az ripsz-ropsz meg fog javulni, bármiféle aktív közreműködés nélkül - pusztán azon okból kifolyólag, hogy párkapcsolatba került.
Szóval mindig fontos kideríteni a probléma igazi okát: ha az helyrebillenthető, vagy kezelhető a másik fél által, akkor megy a dolog. Ha nem, (vagy éppenséggel valami kívülálló dologról van szó), akkor nem fog működni: bármilyen erős is a másik - maximum önmagát óvhatja meg a lehúzástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!