Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 15 hete szültem, és nagyon...

15 hete szültem, és nagyon fura folyásom van. Mi lehet ez? Kicsit gusztustalan lesz, de megdöbbentem. Alább leírom a részleteket, csak erős gyomrúaknak.

Figyelt kérdés

Délután vettem észre, amikor hazajöttem, hogy erős, túrós, darabos folyásom van. Fehér színű, szagtalan, kicsit nyúlós, gumiszerű az állaga. Mostanra rengeteg jön belőlem és viszket is. Ja, egyszer láttam olyat távozni, ami a tojásfehérjére emlékeztetett.

Máshol nem ülök wc-re, a férjemen kívül mással nem voltam, ő nem beteg.

Bocs, a részletekért, de nem tudom, ez a szülésem miatt van vagy összeszedtem valahogy valami frankó fertőzést?

Dokihoz is mennék, de a dokim hétfőig szabin van.

2009. szept. 25. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha viszket akkor az sajna vlm nemi nyavaja:-S Annyira nem vészhelyzet a dolog, de jövő héten mindenképp menj el. Szoptatsz?
2009. szept. 25. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

ez valami durva fertőzés vagy gyulladás lesz, esetleg gomba.

aki erre hajlamos,akiben ez "benne van", annk előjön, ha nem is ül más wcre.

bennem is van, és évente egyszer-kétszer előjön.

majd menj el orvoshoz, addig is vegyél holnap a gyógyszertárban Canestent vagy Gyno Pevaryl hüvelytablettát, ezek jók.

2009. szept. 25. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez gomba, menj vele nőgyógyászhoz. Nekem Klion D kúpot és még krémet irtak fel rá, napok alatt rendbejön. Nem súlyos, ne aggódj amúgy :) Ha akarsz, intim öblithetsz is Laktacid Feminával (azzal, amihez van applikátor).
2009. szept. 25. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek: igen, szoptatok. Számít ez?

Megőrjít ez a dolog, mert 3 éve nem volt ilyen bajom, igaz akkor folyamatos gyulladással 2 évig kezeltek...

Hétfőn már lesz dokim végre.

Köszönöm a segítséget mindenkinek.

2009. szept. 26. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!