Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak erős gyomrúaknak. Az alábbi helyzetet hogy kezelnétek? Ciki volt és megviselt.
Párom beteg(megfázás) kimentem a fürdőszobába vele, fürdött stb. Beszélgettünk.
Közben a kagylónál fogat mosott ilyesmi...majd elkezdett köhögni, kràkogni...köpni....és ezt négyszer ötször megismételte....
Nyilván örülök h megkönnyebbül... mert nehezen szakad fel neki..
De!!! Ott álltam végignéztem....mit kellett volna csináljak? Kimenni, otthagyni?
Lattam rajta h neki is fura volt h nézem...de lehet ezt csak én gondolom.....
Az ilyenek persze párkapcsolatban vannak.
Mondjuk lehet jobb, hogy nekem nincs egy ilyen barátnőm...
Mi van? Ez viselt meg?
Neked még életedben nem jött slejm a torkodból egy nagy betegség után?
Ha meg hány az is megvisel?
De ha ilyenek megviselnek, akkor azért jobb ha tudod hogy az emberek rajtad kívül is kaksiznak, úgyhogy ha valaki wc-re megy reggel lehet hogy egy ilyen is becsúszik. Ez ne viseljen meg azért:)
Anno elkaptam a kalicit, úgy, hogy tüszős mandulagyulladádom volt.
Szédelegtem ki a vécére, és olyan szerencsétlenül ültem ra, hogy becsúsztam a fal és a csésze közé, de úgy, hogy ki se tudtam jönni.
Az egyik kezem közém és a fal közé szorult, a másikkal meg nem volt fogódzkodóm.
Hát csúfság esett.
A párom meg nem undokodott, látta, hogy vészhelyzet van, segített, sőt össze is takarított.
Nem értelek titeket.
Szerintem félreértettetek.
Igenis sajnáltam...de mivel beszélgettünk...így választásom nem volt hogy nézem vagy se....mivel nem csináltam semmit így fura lett volna ha akkor kezdek hozzá, ha meg kimegyek szerintem az még rosszabb lett volna.
Nálunk otthon ezek a dolgok tabu téma volt nagyon a családban.....így nen tudom a helyén kezelni őket.
Ma pl főztem..a konyhában...ott volt velrm...szintén rájött a köhögés....majd elfordulva kiköpte egy zsepibe....majd ismét és ismét.
Akkor csak nem akar ilyenkor egyedül lenni?! Kimehetett volna pl a mosdóba......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!