Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak erős gyomrúaknak. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak erős gyomrúaknak. Az alábbi helyzetet hogy kezelnétek? Ciki volt és megviselt.

Figyelt kérdés

Párom beteg(megfázás) kimentem a fürdőszobába vele, fürdött stb. Beszélgettünk.

Közben a kagylónál fogat mosott ilyesmi...majd elkezdett köhögni, kràkogni...köpni....és ezt négyszer ötször megismételte....

Nyilván örülök h megkönnyebbül... mert nehezen szakad fel neki..

De!!! Ott álltam végignéztem....mit kellett volna csináljak? Kimenni, otthagyni?

Lattam rajta h neki is fura volt h nézem...de lehet ezt csak én gondolom.....

2018. márc. 16. 23:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy mi a gond, mi a kérdés?
2018. márc. 16. 23:35
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyenek persze párkapcsolatban vannak.

Mondjuk lehet jobb, hogy nekem nincs egy ilyen barátnőm...

2018. márc. 16. 23:56
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Szakíts! Te ennél jobbat érdemelsz!
2018. márc. 16. 23:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts,legalább a pasidnak lesz esélye normális nőre.
2018. márc. 17. 00:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
"júúúúúj de undííííí"
2018. márc. 17. 01:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy akkor miért nézted végig...Mármint oké, ez azért nem egy olyan dolog, ami traumát okoz :), szóval nem igazán értem, hogy téged ebben mégis mi viselt meg. Ez egy természetes dolog, ilyen előfordul, szerintem nincsen benne semmi megrázó vagy ijesztő vagy nem tudom. Ugyanakkor az tény, hogy mondjuk ez nem egy szép látvány vagy úgy alapvetően nem egy olyan dolog, amit az ember szívesen végignéz vagy látni akar. Én ilyen helyzetben biztos, hogy nem álltam volna ott őt bámulva. Nem azt mondom, hogy eltakartam volna a szemem vagy kimentem volna, de nem azt figyeltem volna, hogy hogyan krákog és köpköd, hanem csináltam volna tovább a dolgom vagy nem tudom, addig valami másra koncentráltam volna. Nem az, hogy megvisel vagy ilyesmi, de én az ilyenektől (mondjuk leginkább attól, ha valakit hányi látok) mindig picit rosszul leszek és inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. Valamint egyébként ellenkező esetben sem biztos, hogy örültem volna neki, hogy majd kiköpöm a tüdőmet, a másik meg ott áll és ezt nézi... Mindenesetre szerintem totálisan felesleges ilyeneken problémázni, mert igazából nem történt semmi baj vagy probléma, ami indokolná.
2018. márc. 17. 01:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Ez viselt meg?

Neked még életedben nem jött slejm a torkodból egy nagy betegség után?

Ha meg hány az is megvisel?

De ha ilyenek megviselnek, akkor azért jobb ha tudod hogy az emberek rajtad kívül is kaksiznak, úgyhogy ha valaki wc-re megy reggel lehet hogy egy ilyen is becsúszik. Ez ne viseljen meg azért:)

2018. márc. 17. 08:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Anno elkaptam a kalicit, úgy, hogy tüszős mandulagyulladádom volt.

Szédelegtem ki a vécére, és olyan szerencsétlenül ültem ra, hogy becsúsztam a fal és a csésze közé, de úgy, hogy ki se tudtam jönni.

Az egyik kezem közém és a fal közé szorult, a másikkal meg nem volt fogódzkodóm.

Hát csúfság esett.

A párom meg nem undokodott, látta, hogy vészhelyzet van, segített, sőt össze is takarított.

2018. márc. 17. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom pár éve,nagy szerelemnek indult. Namost, kb a kapcsolatunk második hetében egyik este elmentünk dönert enni,majd nála filmeztünk. Este rosszul lett szegény,azt hittük a kaja miatt,de nekem semmi bajom nem volt. Hát bizony ez a hányós vírus volt. Szegény egész éjjel hányt stb..el kell hogy mondjam,később nem ez miatt lett vége a dolognak:D akkor éjjel pedig nem kaptam sokkot,hiszen van ilyen..sőt..inkább segíteni igyekeztem neki
2018. márc. 17. 10:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem értelek titeket.

Szerintem félreértettetek.

Igenis sajnáltam...de mivel beszélgettünk...így választásom nem volt hogy nézem vagy se....mivel nem csináltam semmit így fura lett volna ha akkor kezdek hozzá, ha meg kimegyek szerintem az még rosszabb lett volna.

Nálunk otthon ezek a dolgok tabu téma volt nagyon a családban.....így nen tudom a helyén kezelni őket.

Ma pl főztem..a konyhában...ott volt velrm...szintén rájött a köhögés....majd elfordulva kiköpte egy zsepibe....majd ismét és ismét.

Akkor csak nem akar ilyenkor egyedül lenni?! Kimehetett volna pl a mosdóba......

2018. márc. 17. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!