Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak erős gyomrúaknak. Az alábbi helyzetet hogy kezelnétek? Ciki volt és megviselt.
Párom beteg(megfázás) kimentem a fürdőszobába vele, fürdött stb. Beszélgettünk.
Közben a kagylónál fogat mosott ilyesmi...majd elkezdett köhögni, kràkogni...köpni....és ezt négyszer ötször megismételte....
Nyilván örülök h megkönnyebbül... mert nehezen szakad fel neki..
De!!! Ott álltam végignéztem....mit kellett volna csináljak? Kimenni, otthagyni?
Lattam rajta h neki is fura volt h nézem...de lehet ezt csak én gondolom.....
Múltkor nekem is a párom hozott lavort az ágy mellé, és megnyugtatott, hogy ha kell még a hajamat is fogja. Végül nem volt rá szükség.
Ja, de amúgy mi is felnőttek vagyunk.
Szóval mondtam is neki, hogy ne bánkódjon, ha terhes leszek még lehet hogy lesz lehetősége a hajamat fogni hányás közben.. :D
Ezek természetes dolgok, akárcsak a wc-ből kiszűrődő hangok.
Máskor egy ilyen helyzetet ha neveltetésből adódan kínosnak érzel, akkor kérdezd meg jól van-e, esetleg nem kér-e egy pohár vizet. Ezzel máris oldottad a szerinted kínos helyzetet.
Képzeld az exem meg elkezdett izzadni, erölkondni, széttépte a tenyeremet, és a negyedik ilyen rohama után megszülte a kislányunkat.
Jaj, nagyon odavoltam érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!