Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak erős gyomrúaknak. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak erős gyomrúaknak. Az alábbi helyzetet hogy kezelnétek? Ciki volt és megviselt.

Figyelt kérdés

Párom beteg(megfázás) kimentem a fürdőszobába vele, fürdött stb. Beszélgettünk.

Közben a kagylónál fogat mosott ilyesmi...majd elkezdett köhögni, kràkogni...köpni....és ezt négyszer ötször megismételte....

Nyilván örülök h megkönnyebbül... mert nehezen szakad fel neki..

De!!! Ott álltam végignéztem....mit kellett volna csináljak? Kimenni, otthagyni?

Lattam rajta h neki is fura volt h nézem...de lehet ezt csak én gondolom.....

2018. márc. 16. 23:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor lavorba hánytam, mert már nem volt erőm kimenni a fürdőszobáig. Párom ült mellettem, elvette, mikor végeztem, tartotta a hajamat közben. Mondtam is neki, hogy szintet lépett a kapcsolatunk. Ja várj, mi felnőttek vagyunk, ez lehet a titok.
2018. márc. 17. 16:32
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor nekem is a párom hozott lavort az ágy mellé, és megnyugtatott, hogy ha kell még a hajamat is fogja. Végül nem volt rá szükség.

Ja, de amúgy mi is felnőttek vagyunk.

Szóval mondtam is neki, hogy ne bánkódjon, ha terhes leszek még lehet hogy lesz lehetősége a hajamat fogni hányás közben.. :D

Ezek természetes dolgok, akárcsak a wc-ből kiszűrődő hangok.

Máskor egy ilyen helyzetet ha neveltetésből adódan kínosnak érzel, akkor kérdezd meg jól van-e, esetleg nem kér-e egy pohár vizet. Ezzel máris oldottad a szerinted kínos helyzetet.

2018. márc. 17. 17:24
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld az exem meg elkezdett izzadni, erölkondni, széttépte a tenyeremet, és a negyedik ilyen rohama után megszülte a kislányunkat.

Jaj, nagyon odavoltam érte

2018. aug. 12. 21:34
 24/24 anonim ***** válasza:
De ebbe téged mi viselt meg? Nekem az orrom a felment egyszer a rizs mert félre nyeltem és muszáj voltam direkt lekohogni elég idiota és durva módon, a baratom meg csak kirohogott és közölte Hog ez brutal oreges volt xd nem úgy az ilyen
2020. aug. 24. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!