Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki 27-32 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki 27-32 évesen csak közterületen találkozgatni?

Figyelt kérdés
Ha mindkét fél a szüleinél lakik, és nem tud vendéget fogadni. Szóval csak randizgatnak, mozi, kávézó, bowling, egyéb beülős helyek. Ezáltal szexuális életük sincs igazán, csak ha havonta egyszer elmennek szállodába. Működhet így egy friss kapcsolat mondjuk fél évig, amíg össze nem költöznek?
2018. szept. 21. 13:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%

# 8-as vagyok

#9-es, ezzel semmi probléma, ajánlom figyelmedbe a válaszomban az "Egy esetben tudnám elnézni,.." c. részt. Pont azt írtam, ha van célod és teszel érte, az teljesen rendben van. ;)

Ahogy bizonyos élethelyzeteket sem fogok külön leírni, mivel most az átlagról és átlag élethelyzetről beszéltem.

10-es meg értelmezhetne mondatokat, és nem a saját szubjektív kis gondolataidra átfordítani,amit írok. Egy adott típust említettem,igen, amikor mondtam, mikor nem tudok ettől eltekinteni. Később említettem egy adott típust is, amikor meg tökre elfogadható. És nyilván(!), mint mindenki, a saját ismerőseimből indultam ki.

-Gondoltam ez evidens, de úgy néz ki, itt azt is el kell magyarázni, hogy nem végeztem természetesen konkontrollcsoportos felmérést. Istenem.-

2018. szept. 21. 15:51
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem az ismerősi körödből kéne kiindulni és arról úgy írni, mintha az lenne az általános tendecia.

Egy olyan nő, aki állandóan csak csalódik a pasikban, akkor írja azt, hogy minden pasi egy sz..r alak? És én, aki soha nem csalódott a pasikban, meg mondjam azt, hogy miden pasi oké?

Nem, mert minden ember más, nem lehet általános következtetést levonni.

Talán illett volna odaírnod, hogy az ismerősi körödben te ezt tapasztaltad, akkor máris egy kicsit pontosítod a helyzetet. Ne minket oktass ki, te nem tudsz érthetően és nagyon pontosan fogalmazni.

Párom volt albérletben, de visszakényszerült, otthon se volt önállótlan, mikor megismertem még otthon lakott, összeköltöztünk, de már előtte tudtam, hogy nagyon házias, és igen, valóban az.

2018. szept. 21. 15:57
 13/28 anonim ***** válasza:

6-os: ha a 32 éves csak 8 éve dolgozik, (és otthon lakik), akkor is, ha csak havi 80 ezret tett félre, az már 8 millió. Az meg már bőven jó önerőnek egy lakáshoz.

De ugye aki kávézik, mozizik, bowlingozik, az pont nem az a pénz félretevős fajta.

Nyugodtan védheted, nem jön ki a matek. Mama hotelban élő 32 évesnek minimum 8-10millája kellene, hogy félre legyen téve már.

2018. szept. 21. 16:01
 14/28 anonim ***** válasza:
91%

"De én se értem, miért kell önállótlannak beállítani valakit, csak mert otthon lakik spórolás szempontjából, hogy a jövőben saját lakást tudjon venni? A ti felfogásotokkal iszonyat nagy baj van!"

Oké, én pedig megnézném azokat a félretett pénzeket.

Amit én látok, hogy igen, spórol. Mondjuk félretesz egy év alatt 300 ezret, amit el is b...sz a Balaton Soundon vagy a Szigeten egy hét alatt.

A kérdésben szereplő 32 éves hapinak sem nagyon lesz 40 évesen lakása, szóval ennyi erővel albérletezhetett is volna.

2018. szept. 21. 16:04
 15/28 anonim ***** válasza:

"nem az ismerősi körödből kéne kiindulni és arról úgy írni, mintha az lenne az általános tendecia.

Egy olyan nő, aki állandóan csak csalódik a pasikban, akkor írja azt, hogy minden pasi egy sz..r alak?"

Istenem, annyira elegem van az ezen az oldalon lévő lelkisérült emberekből.. Kérlek, légy jó és másold már be légyszike, hogy hol írtam azt, hogy kivetítem ezt mindenkire? Vagy hogy mind ilyen? De tényleg!

Nem tudom néha eldönteni, hogy az itt válaszoló emberek szimplán sötétek és funkcionális analfabéták, vagy annyira lelkisérültek, hogy a normális válaszokból a saját lelkisérült sz-rságukat tudják csak kiolvasni?

2018. szept. 21. 16:06
 16/28 anonim ***** válasza:
Valahol a gyerek házastársát se látják szivesen,nem egészséges 20 felett otthon élni mentális problémákhoz vezet..
2018. szept. 21. 16:06
 17/28 anonim ***** válasza:
43%

Tessék:

"Más ilyenkor már saját családot alapít, a legtöbb aki még otthon van, önállótlan mert anyuka mindent megcsinál neki.(tisztelet a kivételnek, de a többség: egy söprűt nem fog meg, azt sem tudja hogy kell bekapcsolni egy mosógépet, a többiről nem is beszélve) 30-oz közeledve szerintem ez gáz."

MÁS ILYENKOR! Ergó, a "más"-sal általánosítasz mindenkire!

2018. szept. 21. 16:08
 18/28 anonim ***** válasza:
36%

# 17

TE meg fogd mér fel, hogy

- nem a te kedves párodról beszéltem

- olvasd ki a "többségük", és a "tisztelet a kivételnek" fogalmakat, és azt a részt, amikor azt is kiemeltem az ilyenek kedvéért, mint te a végén, hogy ha ez nem áll fenn, akkor tudnám csak elnézni. ;) Mielőtt válaszolsz, fújd ki a levegőt. Köszönöm.

- attól, hogy a te kedves párod nem iylen, fogadd el, hogy bizony sokan ennyi idősen qrvára cél nélkül lézengenek otthon. Olyan is van akinek 30 évesen még a ruháját is anyuka teszik ki!... Mi phaszét kötöd az ebet a karóhoz, hogy ezt nekem figyelmen kívül kellene hagynom?Ennyi erővel te meg azt állítod, hogy nincs ilyen jelenség. DE HÁT VAN!

- plusz nem mindenki gyűjt saját lakásra, mint írtam, sokan igenis elvannak a mamahotelben. (Nem csak te létezel és a párod, ismét mondom!)

NA, több kommentet nem írok a témához, mert ennél jobban szájba rágni még egy fogyatékosnak sem lehetne jobban, hogy megértse..

2018. szept. 21. 16:13
 19/28 anonim ***** válasza:

De miért ez a saját lakás mánia,birtokolni kell a tulajdon lapot,vigan el lehet lenni albérletben is,itthon

esély sincs sajátra ha nem lopsz hozzá.. Külföldön sokan évekig bérelnek.. De önállóbak is.

2018. szept. 21. 16:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
És mondjuk phasszus azért 32 évesen csak köztereken lógni, mint a 16-18 évesek, mert máshol nem lehet(??), na hagyjuk már a hülyeséget. (Bocs, ez a véleményem, érdemes akkor a fél év alatt tényleg rágyúrni, hogy felnőttként élj és kezeljenek... Bár gyanítom, ha kapcsolat nem jön össze, akkor marad ugyanez az állapot, és véleményem szerint régen rossz, ha valakinek amúgy sincs saját élete, és mástól teszi függővé, hogy egyáltalán változtasson ezen, és ne tiniként éljen, ahova nem vihet fel senkit.. Én is gázos körülmények között laktam otthon, nem véletlenül jöttem el onnan! HA nem tudnék hazavinni senkit, ekkor eljövök és élem az életem felnőttként máshol. Ez van, vélemény lett kérdezve, az enyém ez. )
2018. szept. 21. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!