Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egyszerűen lefekszik aludni, ha nem mondom meg, hogy mit csináljunk?
Párom újabban fura: megkérdezi, hogy mit csináljunk (nézzünk filmet, játsszunk valamivel, vagy mit), ha azt mondom, hogy mindegy, amihez kedve van, döntsön ő, akkor fogja magát, és lefekszik aludni a legközelebbi ágyra, kanapéra, mondván, hogy keltsem fel, ha kitaláltam.
?????
Ilyet látott már valaki?
Mit csináljak vele?
Ez az egyetlen bajunk, vagyis furaság, minden mást meg lehet beszélni vele, de ezt nem, mindig csak azzal jön, hogy "hát de mi mást csináljak, ha nem tudod mit akarsz csinálni?" nem lehet vele megbeszélni!
Szoktam pedig mondani ötleteket, nem mindig minden mindegy, hogy kikészüljön tőlem! Csak hát, ha tényleg mindegy, és bármihez lenne kedvem, és érdekel hogy ő mit csinálna szívesen, akkor mégis mit mondjak?
Mit lehetne csinálni szerintetek? Ha minden mást meg lehet vele beszélni akkor ezt miért nem? Találkozott már valaki hasonlóval? Miért csinálhatja?
18-as
Na igen, nekem is fura volt ez, a válaszolók egy része minden hétköznap este 11-kor az Operában van? :D Nem hallottam még olyan párról, ahol ne lenne néha ebből egy kis nyűglődés, hogy "mit csináljunk"..
20-as
Köszi, igen, sejtem, hogy nem egyik napról a másikra lesz változás. Nem baj, ha már elindulni sikerül a változás fele, onnantól már nagy baj nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!