Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj megkeseríti az életünket! Egyszerűen nem lehet ellene semmit sem tenni. Keresztbe tesz ahogyan tud. Mit csináljunk vele?
Tehetsz feljelentést rongálásért és zakalatásért. Igenis tesznek ellene.
sajnos én is jártam hasonlóképpen, még ifjonc koromban:
Összejöttem egy fiúval, alig egy hónapig. Azután nagyon erőszakosan viselkedett, végül (más ok miatt) börtönbe került, öt évre.
Mikor kijött már feleség voltam és várandós. Zaklatott éjjel-nappal, valahogy mindíg megtudta a számomat, fenyegette a férjemet, mindezt állítása szerint szerelemből.
Feljelentettem.
A rendőrség kikérte a szolgáltatótól a híváslistámat, kinyomtatták az e-maileket és az smseket. Kaptam távoltartási végzést, ő nem tudom mit, bevallom nem emlékszem. Egy év letöltendő derend. Ez három éve volt, azóta nem hallottam felőle.
"hogy ha ilyennel bemennénk, akkor tuti telibe röhögnének, mert nem tudjuk bizonyítani úgymond semmivel."
Ez hülyeség.....nem lehet valami nagy IQ vadász az illető...
Zaklatásért bőven fel lehet jeleneti, és akkor elnézted a firkálgatásait..szolgáltatótól kikérik a híváslistádat,sms-st megnézik... már is tudják, hogy ki volt, és valószínűleg el van intézve...de mondjuk ha ~20 éves és ilyen elvetemült nem biztos...
Valami baj lehet nála fent a toronyba....Houston baj van xDD
Remélem reggel első dolgod lesz a rendőrségre menni!
Kérlek írd meg mi volt, én is most kerültem hasonló helyzetbe, és nem tudom mire számíthatok a kapitányságon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!