Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságot nem tolerálnátok a pasitokban? Olyanra gondolok, ami szakítóok lenne?
ennyire dobni akarod, hogy már nem találsz rá okot? :D
Mond meg neki azt csá
Kezet emelne rám.
(Próbáld felidegesíteni, hogy megüssön. :Đ)
Hazugság,oké,hogy néha-néha füllent egy kicsit,de sok kicsi sokra megy,és ez arra utal,hogy megbízhatatlan.
Gyerekes viselkedés,ha nem nő fel a korához,borzalmas,amikor egy pasit neked kell megnevelni,nem vagy te az anyja!
Megcsalás,hát ezt nem részletezném.
L
Utálom a lusta disznókat, ha otthonülős fajta akkor kész!
Utálom a tutyimutyi szoknyát hordok egy kapcsolatban pasikat
Ha nem tisztel, nem mutatja ki, hogy szeret , ha átbasz!:)
17:41 nem, nálam a szoknyát hord az az jelenti, hogy nincs meg benne az , amit én szeretek egy pasiban ! Hogy határozott, hogy nem nekem kell mindig minden programot nekem kitalálni, nem nekem kell mondjuk egy utazást leszervezni hanem megteszi , egy szerelőt kihívni, legyen irányító típus, erősebb mint én , ne nőhessek a fejére !
Nekem volt egy hosszú kapcsolatom a vőlegényem előtt, ahol 2 éven keresztül én irányítottam, szinte én voltam a férfi és mindenben , de mindenben nekem kellett dönteni és nem működött !
Ez van én szeretem ha egy férfi férfi, a vőlegényem erősebb mint én és nekem így a jó, persze nem azt jelenti, hogy semmibe nincs beleszólásom, mindent megbeszélünk, mindenről kikéri a véleményem !
ah , remélem érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!