Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondj egy-egy tulajdonságot (egyet kinézetre, és egyet személyiségre) amit a legjobban szeretsz a párodban! (? )
Kort és nemet is írjatok légyszi.. Kösziiii!
17/L
Hát a barátom 13éves
külsőben:alacsonyabb mint én(ez nem tudom h miért jó de ezt nagyon szeretem benne)de a barna-zöld szemét is imádom
belsőben:azt h tud éretten viselkedni de nagyon is gyerekesen is
13/L
párom az nincs, de akit szeretek az:
-magabiztos
-őszinte
-tekintélyt parancsoló tekintete van^^
-vicces
-intelligens
-van kisugárzása
külsőre meg...ahhh:
-sármos
-helyes
-olyan lebilincselő, sötét-aranyszín szeme van*.*
Egyszerűen tökéletes*.* ^^ :)
19L
Húha, de szerelmes valakii :)
Köszi a válaszokat, de írjatok még!
22/L
Külső: ránézek ne azt lássam rajta hogy majd nekem kell Őt megvédenem,mert fél ha a szél is hozzáér.
-Legyen meg benne az a bizonyos + (kisugárzás)
-Az arc és a nézés árul el a legtöbbet nekem.
Személyiség:
-Legyen humora, de ha kell tudjon komoly lenni.
-nem árt ha mosolyog
-egy nővel ne legyen bunkó,és az élete ne a bulikról a piáról és a ...nőkről szóljanak.
Sok az elvárásom tudom :-)
A hosszú fekete haja, amit miattam nem vágatott le, és a gyönyörű borostyánszín szeme. A komolysága, és a figyelmessége.
16/L
1-1 ami elösszőr eszembe jut és imádok :)
kis pocak :)
őszinteség
16/L
Húha csak egy-egy tulajdonságot szabad?
Nehéz összeszedni, hisz annyi mindent szeretek még benne.
A külsejében a mosolya tetszik a legjobban, a személyiségében pedig hogy mindig meg tud nevettetni.
Ő álmaim pasija :)
L23
Párom külsejében: ahogyan rám tud nézni, szerelmesen, vágyakozóan, ajh, kiolvasztja a gumit a bugyimból:):P
Belső: nehéz egyet felsorolni, mert rengeteg minden miatt lettem szerelmes belé: jó ember, humoros, érzékeny, figyelmes, udvarias, pontos és NAGYON SZERETHETŐ!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!