Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondj egy-egy tulajdonságot (egyet kinézetre, és egyet személyiségre) amit a legjobban szeretsz a párodban! (? )
Kort és nemet is írjatok légyszi.. Kösziiii!
17/L
és találtál már magadnak olyan pasit amilyet fent leirtál?
csak ugy kiváncsiságból.
F
"párom az nincs, de akit szeretek az: "
A saját szövegemből idéztem xD:D
Ergo igen, van:D
Azért írtam, hogy valóság...mert létezik édeskisfijjjamxD:D
Hát igen, ez a valóság :) Ha szerelmes az ember.. Egyébként nekem is nehéz megmondani amit a legjobban szeretek a barátomban.. De talán a legjobb: a gyönyörű zöld szeme, és az hogy kitart mellettem, bármi is történjen, soha nem hagy cserben , és érzem hogy szeret!
Na jó, ez már nem egy tulajdonság volt:) Tényleg nehéz egyet kiemelni :D
Nephelé:
aztán ha felszáll a rozsaszin köd, jó nagyot koppan majd a fefje édeskisjányom!
Utolsónak:
Attól, hogy te csalódtál valakiben, nem biztos hogy minden pasi/csaj olyan rossz, mint te hiszed..
Még annyit hozzátennék a kérdező komijához, hogy attól, hogy te nem rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal, attól még mások igen, és lehetnek még normális hapsik ;) :D
Rózsaszín köd...pff xD még annyit, hogy én pont, hogy túlságosan racionális vagyok sokszor...ezért is van az, hogy nem szeretek bele akárkibe...
Ennyit az elméletedről, barátom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!