Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb levelezés után találkoztam egy fiúval, nagyon bejöttünk egymásnak, külsőre és személyiségre is. Elhívott egy pár napos nyaralásra és szilveszterezésre, egy nagy túrázással egybekötve. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Mivel messze élünk egymástól, eddig csak egyszer találkoztunk, de sokat telefonálunk, levelezünk. Mindketten felnőttek vagyunk, szóval a korunk nem gond. De mivel csak egyszer találkoztunk, nekem kicsit korai ez, de lehet hogy pont ez a pár együtt töltött nap kellene, hogy kiderüljön, hogy a távkapcsolat ellenére van-e esélyünk együtt.
2009. dec. 16. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Miért lenne korai?

Nem vagytok már gyerekek.

Mi a bánatért ragaszkodsz a kötelező "3 kör megfutásához"? :)

2009. dec. 16. 10:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodok, csak kérdeztem...:)) Tényleg érdekel, hogy kinek mi a véleménye. És ha leírom, hogy az első találkán semmi nem volt köztünk, akkor végképp kiakadsz?:)
2009. dec. 16. 10:52
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem akadtam ki.
2009. dec. 16. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

És különben is...

Leírom a véleményem, erre elkezdesz b@sztatni, hogy kiakadtam :S

2009. dec. 16. 10:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit korai,de ha kedvelitek egymást és jól kijöttök ,akkoor miért ne?
2009. dec. 16. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
miért ideges mindenki?
2009. dec. 16. 11:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak vicceltem ezzel a kiakadással, de úgy látom nem érted a viccet... Nem baj, legyen szebb és nyugodtabb napod!
2009. dec. 16. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha eléggé spontán vagy, akkor simán!:)

És ismeritek már egymást egy ideje, ha nem is fizikálisan.

2009. dec. 16. 12:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vágj bele:)Nagyon jó alkalom hogy jobban megismerd meg különben is minden két emberen múlik ha lesz valami hanem.Én is távkapcsolatban élek párommal és egy pár napos nyaralás sokkal jobban megerősített mindent köztünk. És ugyan így keztük hogy találkoztunk párszor előtte.

Sok sikert:)

2009. dec. 16. 13:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást:) Még azért gondolkodom... Nem attól félek, hogy lesz-e valami vagy nem, mert egyrészt felnőttek vagyunk, másrészt meg alapvetően egyikünk sem az a kapkodós fajta ilyen téren:) Aztán ki tudja mit hozunk ki egymásból:) Inkább csak az hogy csak egyszer találkoztunk személyesen.
2009. dec. 16. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!