Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A levelezés már divatja múlt? ( kézzel irott)
Számomra igen , főleg mert nagyon lassú .
És "drága" is így levelezgetni .
Szerintem nem :) szerintem igen is "romantikusabb" mint hogy 3...4...5 sms-be férően fejtsd ki hogy mit érzel mondjuk a párod iránt :)
Mi pl a párommal egy városban lakunk,minden nap találkozunk és még is levelezünk :) Mindig amikor találkozunk átadjuk egymásnak, és hatalmas izgalommal tölt el hogy mikor olvashatom már el (mert addig nem szabad mig együtt vagyunk) :)
Szóval a lényeg hogy szerintem nem múlt divatja :)
L/20
Információátvitel, csere szempontjából idejétmúlt, én se használnám. Gimiben volt egy barátnőm, vele leveleztünk, és a suliban átadtuk egymásnak, de volt, hogy postán feladtuk (ez 5-6 éve volt). Mai napig őrzöm őket, aranyos szép emlékek.
Egyébként nagyon örülnék, ha a barátom írna nekem egy szép, érzelmes kézzel írott levelet, de ő nem ilyen típus sajnos:(
ma 13:21
ma 13:58
Én szivesen irnék ha lenne kinek,sokkal romantikusabb,és lehet jobban is megmaradnak a szavak mint úgy elektronikus úton..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!