Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak vagy írjak rá én?
Msnen mindig ez az alapkérdés vajon a srácnak kell mindig ráírni a csajra?És egyébként milyen gyakran?Napi 1 beszélgetés jó vagy az is sok?(ha a csaj egész nap fent van)
Vagy várjunk hátha a csaj ír ránk?
Ez csak msn, itt nem sokat számít az, hogy ki lép elsőnek szerintem.
Írj rá, aztán ha 5 percig nem ír vissza akkor lépj ki, és legközelebb várj amíg ő nyit meg ha meg nem nyit meg legközelebb akkor hagyd a fr@ncba.
ez marhaság első
ha a csaj éppen nincs a gépnél és elfelejtette kirakni hogy nincs ott
akk ezzel a tanáccsal nem megy sokra
ha érdekel a csaj akk te írj rá valamikor észre fogja venni sok sikert ;)
Nem tudom mennyire vagytok jóban vagy hogy áll a dolog.
Én spec örülnék neki ha naponta többször is rámírna de nemír:(
De csak akkor keresd ha tényleg tudsz miről kérdezni, beszélni. Mert ha csak beírod h szia mizu és ennyi, nem folytatódik tovább a beszélgetés, akkor az ciki.
Ha eddig mindig csak te érdeklődtél utána, akkor várd meg amíg legalább egyszer ő is rád ír. Lehet hogy egy kicsit fél, de ha érdekled akkor keresni fog.
Szóval ha most fent van és nem ír neked, ne keseredj el, lehet hogy csak erőt gyűjt. ;)
Remélem érthető válasz volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!