Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak vagy írjak rá én?

Figyelt kérdés

Msnen mindig ez az alapkérdés vajon a srácnak kell mindig ráírni a csajra?És egyébként milyen gyakran?Napi 1 beszélgetés jó vagy az is sok?(ha a csaj egész nap fent van)

Vagy várjunk hátha a csaj ír ránk?

2010. jún. 22. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez csak msn, itt nem sokat számít az, hogy ki lép elsőnek szerintem.

Írj rá, aztán ha 5 percig nem ír vissza akkor lépj ki, és legközelebb várj amíg ő nyit meg ha meg nem nyit meg legközelebb akkor hagyd a fr@ncba.

2010. jún. 22. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam csak hogy az már gáz ha a srác ír rá mindig a csajra,vagy nem?
2010. jún. 22. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:

ez marhaság első

ha a csaj éppen nincs a gépnél és elfelejtette kirakni hogy nincs ott

akk ezzel a tanáccsal nem megy sokra

ha érdekel a csaj akk te írj rá valamikor észre fogja venni sok sikert ;)

2010. jún. 22. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig te írsz rá az gáz igen! ő is lépjen már egyszer basszus ne csak te tegyél mindig valamit, ha érdekled akkor ő is írni fog.
2010. jún. 22. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
a második sztem nem gáz
2010. jún. 22. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire vagytok jóban vagy hogy áll a dolog.

Én spec örülnék neki ha naponta többször is rámírna de nemír:(

De csak akkor keresd ha tényleg tudsz miről kérdezni, beszélni. Mert ha csak beírod h szia mizu és ennyi, nem folytatódik tovább a beszélgetés, akkor az ciki.

Ha eddig mindig csak te érdeklődtél utána, akkor várd meg amíg legalább egyszer ő is rád ír. Lehet hogy egy kicsit fél, de ha érdekled akkor keresni fog.

Szóval ha most fent van és nem ír neked, ne keseredj el, lehet hogy csak erőt gyűjt. ;)

Remélem érthető válasz volt :D

2010. jún. 22. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én,sem szeretem a 69-es pózt.
2010. jún. 22. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
hopp ezt ellötem ez eggyel lejjebb akart menni sry
2010. jún. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!