Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyetekben? Varjak, vagy irjak neki?
A tortenet a kovetkezo. Egyutt dolgoztam egy sraccal egesz nyaron. Nem volt koztunk semmi egeszen az utolso hetig.
Hirtelen otlettol vezerelve mondtam neki h fekudjon mellem, ebbol alvas lett. Addig is beszelgettunk, de ott akkor megvaltozott vmi, mivel megtudtam neki nyilni, es ilyen meg nem fordult elo velem.
A maradek napokban mindig egyutt aludtunk, de oleleseken, simogatasokon es csokokon kivul nem tortent semmi.
Amikor eljottem megbeszeltuk h baratok maradunk. De azota majdnem minden nap emailezunk, es kiderult hianyzok neki, de meg nem tudja h akar e folytatast. Irjak neki en most, vagy varjam meg amig o lep? (o majd csak szeptember vegen jon haza)
Hát ha te írtad az utolsó e-mailt várd meg, amíg válaszol rá! Ha ő írt akkor írjál valami olyasmit, ami a kapcsolatotok folytatására tereli a szót.
Sok sikert!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!