Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak én neki vagy várjak hogy hátha ő ír?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe totál belezúgtam.Msnen nemsokat van fenn szóval nemsokat beszélünk de tegnap is fél órát telefonáltunk meg ha épp úgy van és találkozunk akkor élőben is szoktunk beszélni.Nemtudom hogy bejövök-e neki vagy bármi de most hogy hétvége lesz már fenntvan msnen..várom hogy majd Ő rám ír de szerintem nemfog.Ha rámírna legalább tudnám hogy valamennyire érdeklem.Szóval mit csináljak?Írjak én rá és hívjam el talira vagy mit?2010. máj. 14. 16:43
3/7 A kérdező kommentje:
Ráírtam :) De kétlem hogy valami is lenne barátságon kívül... mindig ezvan ha nagyon belezúgok valakibe.... azzal soha nemsikerül semmi :S
2010. máj. 14. 16:54
4/7 Fke válasza:
talán mert férfiatlan pinaként viselkedsz és nem mersz ráírni se... légy határozottabb aztán menni fog, ha meg nem legalább megtettél mindent és nem kell annyira keseregned az elszalasztott lehetőség miatt
5/7 A kérdező kommentje:
De mindig ezvan.... ha határozott vagyok ha nem vagy k*rvát fogok ki vagy olyat akit egyáltalán nemérdeklek....
2010. máj. 14. 17:45
6/7 anonim válasza:
A csajok jelzik hogy kedvelnek , és hogy akár megismerkedhettek, de a pasi dolga hoy megkeresse a csajt és hogy randit beszéljen meg.
Amúgy meg ha nincs visszautasítás abból nem fogsz tanulni.
7/7 A kérdező kommentje:
De ha a csaj alapból olyan hogy pl msnen nem is ír ha én nem írok valamit próbáltam finoman célozni rá hogy menjünk el együtt valahova visza sem írt rá semmit mikor meg írtam neki hogy megyek arra rögtön írt hogy jó.....
2010. máj. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!