Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én írjak neki, vagy várjak rá? 22F
Figyelt kérdés
Megbántottam egy picit a párom, és hát meg még le is van betegedve szegény, nekem meg nem nagyon tetszett hogy ezmiatt nem láthatom. És hát elgondolkodva, tényleg eléggé ragaszkodó lehettem, hiszen 2 napja nem láttam. Sztem talán kicsit haragszik rám. Írjak neki vmit, vmi nem túl nyálasat, hogy mivan vele, hogy érzi magát blablabla?
Vagy várjam meg míg ő jelentkezik, hiszen ha üzen, az jó jel, mert akkor talán annyira nem haragszik rám. Szerintetek?
2010. okt. 29. 15:09
1/7 anonim válasza:
mindenképp neked kell irnod
megbántottad és még elvárnád tőle, hogy ő keressen? főleg hogy beteg
menjélmár..
2/7 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, majd én írok helyetted, ha pedig meggyógyul majd le is fekszem vele helyetted.
Bazz, viselkedj férfiként és tudj dönteni a saját dolgaidról.
3/7 anonim válasza:
majd ir o ha akar. ha meg nem az o baja.
5/7 anonim válasza:
Remélem ezt te se gondoltad komolyan , azzok után hogy , megbántotad őt majd még talán neki kéne bocsánatot kérni vagy keresni téged. Eleve ha csak kicsit is gondolkozol ilyen kérdést fel se tettél volna hanem az volna dolgod hogy felhiv telefonnon vagy átmenjél hozzá vmilyen gyümölcsöt vigyél neki vitamint és persze egy bocsánatkérésel álljál elő.De ne hogy ezt már egy felnőtt 22 éves férfi ezt ne tudná hogy, ilyenkor vhol ez lenne a helyes megoldás.
6/7 anonim válasza:
Ne várj tovább, írjál neki. Kérjél bocsánatot és mond el a magyarázatot. Örülni fog, hogy bocsánatot kértél és annak is hogy mennyire fontos vagy neki. Végén azt mondja, hogy nem is haragudott annyira. Te meg "csak...tudod szeretlek". Ez kicsit nyálas, de most nincs más lehetőség:) 23/N
7/7 anonim válasza:
Minél hamarabb írj neki, hogy érezheti szegény magát, beteg , ráadásul megbántottad még ha kicsit de akkor is ,és azóta nem is írtál neki.Mi van ha azt gondolja kész ezzel le is koptattad és ő azért nem írt eddig,mert nem akar hülyét csinálni magából?Mindenféleképpen Neked kell most kezdeményezni a bocsánat kérést,és nem árt ha azért is bocsánatot kérsz ,amiért tudtad hogy beteg és mégsem érdeklődtél felőle eddig ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!