Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várjak még? Vagy lépjek én?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még? Vagy lépjek én? Írjak neki?

Figyelt kérdés

Járok külön órákra (sulin kívül).

Ott meg ismerkedtem egy fiúval.Vagyis ő jött oda hozzám, már rögtön a második órán..Meg is lepődtem eléggé.Mert mások nem ismerkedtek egymással, csak az a fiú jött oda hozzám : ) ... Nem sokat beszéltünk, csak pár szót. De folyton hátrafordult, és mosolygott rám (előttem ül)A következő órán be ült velem "szembe" majdnem.. És szinte egész órán nevettetett, meg mosolygott rám, meg folyamatosan nézett.. Eleinte kicsit zavart, de örültem is neki..

Arra következettem, hogy biztos be jövök neki.. De nem voltam benne teljesen biztos. Ma is előttem ült.. Mikor megérkeztem rögtön oda jött hozzám, el kezdtünk beszélgetni.. : ) Viccelődtünk. Szinte egész órán beszélgettünk (sunyiba :D ) .. meg most is nézett, mosolygott rám sokat...

Szeretném fel venni MSNre.. Mert nem találkozunk valami sokat, és igy hátha lenne valami.. Vagy várjak, míg ő nem lép valamit? Szerintetek mit tegyek? Bejövök neki?

2010. okt. 27. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem be , vedd fel nyugodtan =)
2010. okt. 27. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
ÉS ha meg krédezi, hogy miért vettem fel, mit mondjak neki? Nem szeretném, hogy túl nyilvánvaló legyen hogy nekem [is] bejön..
2010. okt. 27. 20:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben úgy közelíteném meg mint barát egyenlőre, aztán úgyis lépni fog ha kellesz neki, nyugi! Hogyha meg merészeli kérdezni hogy miért vetted fel, ami nem lenne logikus, akkor mondhatod esetleg, hogyha nem akarja akkor törlöd, de így könnyebben, kötetlenebben tudtok beszélgetni!

Szerintem!:)

L/22

2010. okt. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!