Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. lehetséges hogy ő is szeret? 2. Várjak hogy ő hívjon valahova vagy inkább lépjek én?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy 16/f akit nagyon szeretek és legutóbb elhívott koncertjére:$.Elmentem megmondtam neki hogy nagyon tetszett és írta hogy legközelebb is nagyon örülne ha elmennék...bár jobb lenne ha tesóm nem jönne...Aztán számokat küldözget olyan címekkel mint pl: when i see you...és azt mondta hogy a cím és a szöveg a lényeg...:$illetve megkérdezte melyik szám tetszett a legjobban a koncertjükön éskb 1 hónap múlva átküldte nekem ezt akét számot, amit felvettek...fura volt hogy pont ezt a kettőt(bár lehet hogy csak nagyon egyezik az ízlésem a bandáéval...legalábbis BIZONYOS tagjaivalxD)

aztán...nemrég küldtem neki egy smst, hogy mindenről ő jut eszembe:$ annyit írt h majd msnen megbeszéljük...csakhogy msnen nem került szóba a dolog és én sem akartam felhozni...mindig nagyon kedves velem:)mostanában másképp beszélünk egymással...lehet hogy csak azért mert én szerelmes vagyok belé és nem azért mert esetleg ő is???és még egy kérdés...nagyon gáz elhívni valahova csak ketten...úgy barátilag...mert igazából élőbe ritkán találkozunk=/ de nagyon hiányzik..és msnen pedig nem az igazi egy beszélgetés=/

nagyon szépen köszönök minden értelmes választ:) 14/l

2010. júl. 9. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
várd meg hogy ő kezdeményezzen. ha akar valamit, jelentkezni fog :)
2010. júl. 9. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Figyelj a pasiknak az az érdekesebb, aki nem koslat utánuk (nem sértésként mondom). Ne hangoztasd neki, hogy mennyire oda vagy érte, mert akkor csak megijed, és már nem fogod annyira érdekelni. Legyél csak egy félig nyitott könyv. Én azt tanácsolom, hogy hagyd, hogy ő kezdeményezzen, de azt ne hagyd, hogy abszolút semmit ne írjon, mert a végén még a nyár alatt, és az esetleges távolság miatt ellaposodik a dolog.

Arany középút :)

2010. júl. 9. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem kezdeményezz te, mert egy fiu sokkal inkáb azt szeret ha egy lny kezdeményez. énis ezt szeretem és ezért utálom is magam. de prbáld meg elhívni ha teccel neki elmegy veled ha nemakkor elmegy veled csak nem teccel neki

hajrá sok sikert.

2010. júl. 9. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
1. az nem biztos, hogy szeret, de az igen, hogy érdekled. 2. várd meg, hogy ő kezdeményezzen, lehet, hogy egy kicsit sok volt neki az sms, amit írtál, ezért nem annyira beszél róla. Ne nyaggasd, mert a fiúk azt nem bírják, majd tesz valamit, ha össze akar veled jönni. A lényeg, hogy beszélgess vele sokat msn-en, és majd észreveszi, hogy te kellesz neki :)
2010. júl. 11. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!