Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szentségtörés, ha a barátnődet megkéred hogy ne csapkodja az autód ajtaját és a szemetet ne hagyja benne?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek már sokszor mondtam, hogy ne csapkodja az autóm ajtaját mint a wc ajtót. Ma mondtam, hogy jó lenne, ha az elfogyasztott csokoládés-cukorkás pappírokat ne gyömöszölje az autó egyes nyílásiba. Ő ezt mintegy személyes sértésnek vette és felháborodott, hogy az autóm fontosabb mint ő. Továbbiakban pedig nem hajlandó beleülni. Én ezt felesleges hisztinek tartom és igen fontos az autóm nekem (tisztasága) mert sok munkám, kuporgatásom van benne.2018. szept. 8. 15:05
11/16 anonim válasza:
Tipikus nő. Az összes ilyen ostoba!
12/16 anonim válasza:
Csak ha te meg a lakásban szétdobálod a szennyesedet és nem takarítasz el magad után. Egyéb esetben teljesen jogos a kérésed.
13/16 anonim válasza:
Nem értem ilyenkor hol van a humorérzék, ha véletlenül úgy csapom be az exem mindig rámszólt, hogy "úgy van, mint az ólajtót!" vagy javaslatot tett, hogy árusítsuk ki a kocsiban maradt büfét. Nyilván kapcsolok és kiszedem, illetve máskor vigyázok rá.
14/16 anonim válasza:
Nem tipikus nő, hanem egy bunkó paraszt, aki még trehány is. Ezen felül egy hisztis liba. Ha neked ez kell, akkor szenvedj vele, vagy ha le akarsz menni a szintjére, csapkodd a lakása ajtaját, vagy szex után töröld a farkad a függönyébe/plüssállatába/ágyneműjébe. Hadd érezze a törődést. De inkább vágd ki.
15/16 anonim válasza:
11 te nem vagy ostoba?
Esetleg a kolbászt szereted?
Primitiv bunkò
16/16 anonim válasza:
Nő vagyok, de rám szokott szólni a párom h erősebben csukjam be az ajtót. Becsukom. Ok.
Papírokat a táskámba teszem, majd bedobom egy kukába.
Nem értem miért kell a trehány barátnőtök alapján általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!