Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek már 3 éve, így már hat éve együtt vagyunk. De a szex az nem megy. Fontos része életemnek a szex. Van is akivel fantasztikus. De az életem minden más részlete a férjemmel tökéletes. Mi az értelmes megoldás ilyenkor?
Fontos a szex de nem működik azon párterápia ritkán segít.
Az akkor működne ha kapcsolatot fontosabb lenne a saját igényénél és több örömöt is okozna.
Nyilván kamu volt, hogy van szeretője. Ha nem lenne kamu, akkor belement volna a nyitott kapcsolatba.
Egy ilyen húzás után minden valamirevaló férfi lapátra tenne.
Én csak szerencsétlen pasast sajnálom, hogy egy szajhára pazarolt 6 hosszú évet az életéből. (Már amennyiben nem kamu az egész történet)
Ez az idő pazarlás meg csak kifelé mutogatás. Ha rossz a pasinak akkor változtasson rajta.
Mindenki arra fordítja az idejét amire akarja. Ők ez idő alatt tapasztalatokat szereztek és mindenki használja a maga módján. Szerintem a kérdező is tanult ebből.
Kérdező: Hidd el, jobb, hogy elmondtad neki. Ha válás, akkor válás.
Az a baj, hogy túl későn jött az őszinteség. Nyilván kiakad a férjed, hát hazugság volt 3 év. az életéből. Erre lehetetlen higgadtan reagálni.
Váljatok el, vagy beszéljétek meg és menjetek el párterápiára. Nem szégyen (a válás sem!! Jobb most elválni, mint hazugságban élni).
A másik félrevezetése nem vezet semmire. Gondolj bele, lesz gyereketek és akkor is szeretőhöz fogsz járni? Ez így tarthatatlan, lásd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!