Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek már 3 éve, így már hat éve együtt vagyunk. De a szex az nem megy. Fontos része életemnek a szex. Van is akivel fantasztikus. De az életem minden más részlete a férjemmel tökéletes. Mi az értelmes megoldás ilyenkor?
Nevetés egy védekező mechanizmus.
Ülj át az Ő helyére, nezdzegy kicsit onnan, érthető lesz.
Helyzetnek szól.
Neked itt ne essen rosszul semmi tőle, neki százszor szarabbul esik, amit te tettél vele. Az korrekt volt a részéről, hogy leült veled megbeszélni, több elvárni valód nincs. nem várhatod, hogy megbocsásson, hogy új esélyt adjon, maximum könyöröghetsz érte (igen, nyugodtan alázkodj meg, te is alaposan megaláztad az ő lelkivilágát, úgyhogy ne neked essen rosszul), és megpróbálhatsz bizonyítani. Ha pedig nem hisz neked, és maximum csak nevet hitetlenségében, az sem az ő hibája.
Ha már egy párterápiára sikerül rávenned, akkor már elértél valamit, talán egy szakember segíthet még kibogozni a dolgokat, ha mindkettőtökben megvan az akarat és hajlandóság. vagy ennyi volt, elrontottad, és nem kapsz újabb esélyt, ez is benne van a pakliban.
Amíg nem olvastam végig, közben felmerült bennem a gondolat, hogy biztos az, hogy a férjed vérmérsékletével van gond? És nem inkább az az oltári nagy probléma, hogy nem érzi irántad azt a szenvedélyt, ami ahhoz kéne, hogy falhoz akarjon kenni szex közben? Ez leginkább akkor derülne ki, ha más nővel meg képes lenne a szenvedélyes, vad szexre.
Magamból kiindulva, csókolóztam én úgy, hogy közben szinte csukva volt a szám, mert igazából nem kívántam eléggé az illetőt és csókolóztam úgy, hogy legszívesebben felfaltam volna. Tény, hogy ez a szenvedély vele se maradt meg, de ő volt az, aki leépítette, abbahagyta a csókolózásokat és amikor sok év szünet után újra csókolt, már én nem akartam.
Szerintem megkérdezni felesleges erről, mert nem biztos, hogy tudja magáról, hogy valójában van olyan nő, aki kihozná belőle azt a szenvedélyt, amit irántad nem érez. Azért bátorkodom ezt mondani, mert én magamról se tudtam. A volt párommal nagyon lagymatag volt a szex, el is fáradtam közben. Gondoltam fáradékony vagyok:D Szóval magamban kerestem a hibát. Míg jött egy srác, akivel nem voltam annyira fáradékony és nagyjából tomboltam alatta. Oké, az is elmúlt, de meg volt az oka, miért múlt el. Most van valaki, aki felvilágosított róla, hogy falhoz leszek kenve. És megdöbbentem, mert nem tudtam magamról, hogy te jó ég, mindig erre vágytam. Hogy valaki annyira akarjon, hogy letépje rólam a ruhát, de ez persze önmagában kevés. Nekem is annyira kell akarnom őt, hogy én se tudjam kivárni a gombolkozást. Ez nagyon ritka. És kizárt dolog, hogy örökké tartson. De ha sose volt, akkor lehet, hogy ott hiányoznak az alapok, mondjuk az őrült szexuális vonzalom, ami ha csillapodik is, mégiscsak fontos része egy párapcsolatnak, főleg ha másban majd mindketten megtalálhatjátok ezt.
Úgyhogy biztos nehéz lesz most ez neked, de szerintem ne akarjátok visszacsinálni. Lehet, hogy egyikőtök se kívánta annyira a másikat, hogy ez tovább tartson. Persze az is lehet, hogy rosszul ítélem meg, de hogy mindkét oldalon belépett a szerető, az azért elég nagy hiányérzetet jelez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!