Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek már 3 éve, így már hat éve együtt vagyunk. De a szex az nem megy. Fontos része életemnek a szex. Van is akivel fantasztikus. De az életem minden más részlete a férjemmel tökéletes. Mi az értelmes megoldás ilyenkor?
Létezik olyan ember, akivel hosszútávon minden remek és jól működik? Ne nevettess már! Én elég alkalmazkodó típusú férfi vagyok, de még így is egy fos házasságban élek én is.
Mi már ott tartunk, hogy nincs intimitás, nincsenek közös céljaink. Eddig meg azért volt minden, mert én alkalmazkodtam az ő elképzeléseihez, miszerint a lehető legkevesebb szex legyen.
Mindenkinek vannak szükségletei.
Ellátom magam, mosogatok, ismerem a porszívót a másik a társam de 😊 mosolyogjon a szeme ha meglát mert az enyém is mosolyog. Szeressen szerelmeskedni mert e nélkül egy szimpla baráti kapcsolat.
Elég sok férfi van e földön, válogathatsz.
A megcsalás a rossz kapcsolat és az önbecsülés hiányának a tünete.
Ha becsülöd magad egyszerűen jobb helyzetekbe hozod magad mint csalni.
Önbecsülés, sérült lélekkel meg szinte képtelenség harmonikus, egymást erősítő kapcsolatban élni.
A jelenlegi férjed funkcionálhat úgy mint egy apa?
"Az együtt töltött idő is nagyon jó vele."
Annyira mégsem volt jó, hogy a szex ne legyen fontosabb mással nála.
Húha, ez elég szomorú végkifejlet, de jól cselekedtél kérdező, hogy bevallottad.
Én voltam hasonló cipőben, csak férfiként. Minden tökéletes volt a barátnőmmel, kivéve a szex, ami élvezhetetlen volt a túlsúlya miatt. (lefogyni nem akart)
Mi a szakítás mellett döntöttünk, megcsalás nem volt. De az az évekig tartó szenvedés mindkettőnk részéről, na, azt nem kívánom senkinek.
Igaza van a férjednek, keress és majd találsz olyan férfit, akivel minden működni fog. A szex is.
Kedves Kérdező!
Szerintem nagyon sok hibát elkövettél a hosszú évek során: - Először is sokkal, de sokkal korábban kellett volna a szexuális problémákról beszélgetnetek, nem pedig azután, hogy kiborult a bili, most már nagyon késeinek tűnik.
- Aztán a legrosszabb utat választottad, és a megcsalás útjára léptél, becsaptad, átverted azt, akit elmondásod szerint is szeretsz, és vele terveznél hosszútávon.
- Most pedig kétségbeesetten, görcsösen megpróbálsz mindent, amikor úgy tűnik, hogy már mindennek vége, nincs visszaút. Ezzel sajnos csak tovább rontasz a helyzeteden.
Azt írtad, hogy most már elmennél pszichológushoz, szexuálterapeutához is, ő meg nem akar. Szerintem ő már leírta a kapcsolatot, és nem is akarja folytatni. Nekem egy kicsit olyan érzésem van, hogy vagy vérig sértődött a megcsaláson, és ezért nem tud megbocsátani és megpróbálni a folytatást, vagy egészen egyszerűen ez csak egy ürügy neki, hogy elhagyjon, mert neki nem volt annyira jó.
Megjavítani csak úgy lehet egy kapcsolatot, ha mindkét fél őszintén szeretné, és ezért kész áldozatokat is hozni. Az se normális dolog, hogy te bevállalnál mindenféle terápiát, hogy csak te változz meg, és megtanuld élvezni azt, amit ő tud adni neked. Ennek eleve kölcsönösnek kellene lennie. Ha tudja, hogy neked mi okoz örömet, akkor illene azért neki is tennie valamit, ha igazán szeret. Nem is értem az ő ellenállását, nem kérsz tőle semmi lehetetlent, nem azt kérted tőle, hogy felcsatolhatóval jól meganalizáld. Én se szeretek minden pózt, meg nyalni, de egyszer se merült fel bennem, hogy a párom kedvéért ne tenném ezeket meg, ha egyszer ez örömöt okoz neki.
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy tűnik, hogy nálatok ez nem fog működni valamiért. Vagy áthidalhatatlan a távolság köztetek a szex terén, vagy a férjed egyszerűen nem is akarja megpróbálni áthidalni ezt a távolságot. Egy dolgot kérek, ha nem tudjátok egymás között normálisan és megnyugtatóan elrendezni a szex dolgot, semmiképpen se vállaljatok gyereket. Lehet, hogy nagyon jó apa lenne, ahogy mondod. Lehet, hogy egy idő után megállapodnál, beletörődnél, hogy így is jó az a szex. De sokkal nagyobb az esélye, hogy ez a mostani probléma újra előjönne, újra szeretőt keresnél. És ha egyszer egy olyan férfiba futnál bele, akivel nem csak a szex jó, hanem bele is szeretsz, akkor annak nagyon csúnya vége lenne. Ott lenne egy csonka család, egy összetört szívű, átvert, megalázott, elhagyott apuka. Ez senkinek nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!