Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasságban élek már 3 éve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élek már 3 éve, így már hat éve együtt vagyunk. De a szex az nem megy. Fontos része életemnek a szex. Van is akivel fantasztikus. De az életem minden más részlete a férjemmel tökéletes. Mi az értelmes megoldás ilyenkor?

Figyelt kérdés
Szex terén nagyon nem illünk össze a férjemmel. Lehet, hogy rá kellene vezetni a nyitott kapcsolatra, hátha belemegy. De a jó szex is kell, akitől megkapom az teljesen alkalmatlan párkapcsolatra, semmi életcélja,semmi kilátása. Meg a buli a lényeg neki 30 évesen. De a férjemmel minden tökéletesen működik.
2018. aug. 28. 12:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
100%

Sokan nem merik felvállalni a véleményüket itt, Nehogy lepontozzák őket.

De az is biztos, hogy nem egyedi az eseted, látható a privátokból is.Ezek azt is mutatják, hogy alapos megfontolás és gondolkodás nélkül ugranak bele olyan házasságokba az emberek, amiknél már előtte is látható, hogy nem fog jól működni minden téren.A következménye meg nálad is látható.

2018. aug. 28. 14:46
 32/111 anonim ***** válasza:
12%

Még annyit az egész kérdésedhez, hogy ebben a kérdésedben is mennyire igaz az a mondás:

K.rvából lesz a legjobb feleség.

Mert az legalább megtudja becsülni azt az embert aki szereti őt, és nem használja ki, nem cseszi át a fejét, és nem koslat farkak után és ami a legfontosabb:

Nem tartja a markát ékszerekért, és lóvéért.

2018. aug. 28. 14:49
 33/111 anonim ***** válasza:
92%
31. Igen sajnos. Ezért van annyi válàs. Eleve szar , nem működő kapcsolatokat erőltetnek.
2018. aug. 28. 15:01
 34/111 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem add be a vállópert.. Ennek nagyon nincs értelme hogy félre k.rsz.
2018. aug. 28. 15:15
 35/111 anonim ***** válasza:
30%

31# "Ezek azt is mutatják, hogy alapos megfontolás és gondolkodás nélkül ugranak bele olyan házasságokba az emberek, amiknél már előtte is látható, hogy nem fog jól működni minden téren."

Ez sokkal inkább arra mutat rá, hogya nők rendre kényelmes élet reményében olyan naiv férfiakkal házasodnak, akik a szemükben hát-hát kategóriába esnek, még éppen hogy rá tudják magukat venni a szexre velük, de igazából mindig másfajta férfira vágynak. Nem az a gond, hogy ezek a férfiak nem elég jók az ágyban, hanem hogy a nők sohasem vonzódtak igazán hozzájuk, csak meggyőzték magukat, hogy ilyen férfit kell(ene) választani. Emiatt van ennyi szexmentes, szétesős házasság.

2018. aug. 28. 15:16
 36/111 anonim ***** válasza:
100%
Ès ha a szeretöd nem lenne bulizos tipus hanem azt mondaná kellesz neki ott hagynád èrte a párod?
2018. aug. 28. 15:22
 37/111 anonim ***** válasza:
84%

Mi az istennek hazudsz neki 6 éve???

Minek mentél hozzá? Van pénze? Vagy minek? Mert szeretni nem szereted, nem tiszteled...semmi.

2018. aug. 28. 15:27
 38/111 anonim ***** válasza:
53%

Sajnálom a szitut:(

Mindenképp beszélj a férjeddel, de ne úgy kezdj neki, hogy nyitott házasság, hanem mondd el neki őszintén a szexszel kapcsolatos gondjaid.

Hidd el ha szeret téged, minden követ megmozgat, hogy az ágyban is boldoggá tegyen.

2018. aug. 28. 15:30
 39/111 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, végletekben gondolkodsz. Nem csak az általad felvázolt helyzet létezik, hogy tökéletes társ-rossz szex, vagy együttélésre, családalapításra alkalmatlan pasi és durván jó szeretkezések. olyat kellene keresni, akiben mindkettő megvan. lehet kompromisszumokat kötni, de ez nem az a terület, kivéve az aszexuálisakat. Nyilván elromolhat bármilyen házasságban bármi, a szex is, de elve úgy indítani, hogy egy kalap kaki az egész hihetetlen ostobaságra vall, bármilyen tökéletes is legyen az adott partner. nyilván alkut közt az ember a társával és magával is számtalanszor az élete során, de előre tudni, hogy tűz és víz, egyáltalán nem összehangolható, de még csak nem is közelíthető igényekkel rendelkeztek és mégis belevágni, mert mégis mi baj lehet, lássuk be elég elvetélt ötlet. Sok rosszul funkcionáló, elcseszett házasság van nyilván, de azért az értelmesebbje legalább amikor megköti még hisz benne, hogy majd működni fog, nem tudja előre, hogy úgysem.
2018. aug. 28. 15:31
 40/111 A kérdező kommentje:
A szexen kívűl ugyanolyan jó a házasságunk. Rendezettek vagyunk, szeretjük egymást, csak az a szex. Abban bíztam, hogy majd jobb lesz. Eskűvőig ugyan ki szólna legyen férfi vagy nő, hogy drágàm nem jó a szex. Esküvő után tértünk rá mi is. De kiderült, hogy úgy nem szereti. Gondoltam majd eljutunk az orális szexben elmegyek, és jó lesz az. Elmegyek, de az úgy nem elég. Vibrátor nem tetszik, nem jó nem is élvezem. Kell az, hogy érezzem amikor széttép, amikor ki vagyok szolgáltatva a férfinak, amikor, Nem nagyon tudom ezt így elmondani, de hogy ennyire defektes vagyok, attól még nem fogom elveszíteni. Egy nyitott házasságban ráadásul Ő is lehetne azzal akit megkíván. Amúgy nem állandóan mással kívánok lenni, de jó lenne heti egy alkalom amikor megkapok mindent, ennyi nekem elég is lenne.
2018. aug. 28. 15:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!