Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élek már 3 éve, így már hat éve együtt vagyunk. De a szex az nem megy. Fontos része életemnek a szex. Van is akivel fantasztikus. De az életem minden más részlete a férjemmel tökéletes. Mi az értelmes megoldás ilyenkor?
A kérdésemre nem feleltél.
Eddig ezek szerint elég jól megvoltál úgy, hogy csaltad a férjed. Most hogy jutott eszedbe mégis, hogy valami nem ok? Eddig nem zavart?
Nem, tényleg nem az ő hibája, hogy nem szereti a vad szexet, és te sem vagy hibás abban, hogy te meg igen. De abban mindketten hibásak vagytok, hogy a nyilvánvaló összeférhetetlenségetek ellenére erőltetitek ezt a kapcsolatnak csúfolt cirkuszt.
Te meg jobban járnál, ha végre szembenéznél a tényekkel: nem illetek össze.
De arra rákényszeríted, hogy egy hazug házasságban éljen, ahol csalod és megjátszod magad. De arra kényszeríteni, hogy vad szexet toljon, az már erkölcsileg nem megy. Értem én. :D
Váljatok el. Ha volt annyi eszetek, hogy erőltessétek ezt, és már kész a baj, akkor az egyetlen tiszta megoldás, ha elhagyod, és keresel olyat, aki durván megrak, ő meg olyat, akivel élvezi a lágy szexet. Ja, de hogy akkor anyagi biztonság nincs meg? Ja, hogy akkor elölről kéne kezdeni? Ja, hogy a szeretődet csak azért nem választod, mert alkalmatlan kapcsolatra a te definíciód szerint? Szegény férjed. Őszintén, mélyen sajnálom azt az embert. Te meg gyáva vagy kilépni egy kapcsolatból. Tökéletes? Mi? Az, hogy csalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!