Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg ezt a fiú-problémát?
Figyelt kérdés
Van egy srác, tegnap jöttem vele össze, 2 évvel idősebb nálam. Jó pasi, csak félénk, és csendes. Látszik rajta, hogy odavan értem. Csak az a ciki, h én nem...és mikor összejöttünk, mind2en be voltunk rúgva eléggé.. :S
És ami még jobb, h van egy másik fiú, akit régóta szeretek, és lehet, h ő is engem. Vele tényleg szívesen járnék...
Arra gondoltam, h szakítok az első sráccal. Nem akarom össztörni a szívét, én vok az 1. bnője. De az meg annyira szemét, h nem szeretem, és mégis vele vagyok. Sztem nem is fogom megszeretni... csak nem tudom, h h szakítsak vele. :S
Légyszi, segítsetek. :(
2010. jún. 21. 10:34
1/7 anonim válasza:
Talán mond el neki az igazat...hülyegyerek, mennyi vagy, 14...?
2/7 anonim válasza:
Az a minimum, hogy őszinte vagy vele és szakítasz. Kevesebb kárt okozol így, mintha később mondod el neki.
3/7 anonim válasza:
Gratulálok, ebben mi a jó? Szegény gyereknek el veszed a kedvét mindentől... r!banc! Remélem jól pofára fogsz esni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem tuti az a baj, hogy oda van érted... Nem értem, ha jó pasi(bejön neked) meg oda van érted... akkor hol a probléma?
6/7 A kérdező kommentje:
19. szakítottunk.
2010. júl. 2. 18:49
7/7 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem akarod összetörni a szívét, de nem vagy vele boldog. Többieknek: Amúgy ha 14?? Amúgy ha ivott?? Mi van akkor? ti 18+ kezditek? nézzetgek már magatokba egy kicsit. Aki meg másokat ocsmárolni tud, az bújjon vissza abba likba, ahonnan kiszökött. Szerintem ti se vagytok tökéletesek, ahogy senkise. Nah gondolkozzatok el.puszikah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!